Наставак првенства пред вратима!

Ретроспектива зимских дешавања

Двоипомесечна пауза у првенству се коначно привела крају! У субуту ћемо, на стадиону Вождовца, видети да ли је нови тренер Милановић унапредио нашу игру и да ли су новајлије заиста и појачања за наш тим који је најмлађи у лиги!

Романтичару су зимске припреме почели 10. јануара, а током њих тренирали су на Омладинском стадиону, Кањижи и у турском Белеку. Одиграно је и седам контролних утакмица и то следећим редом –

ФК ДОЛИНА – ОФК БЕОГРАД 2:2 (1:1)
ОФК БЕОГРАД – ФК СИНЂЕЛИЋ 1:1 (0:0)
ОФК БЕОГРАД – КУБАН 0:2 (0:1)
ОФК БЕОГРАД – ЈАБЛОНЕЦ 1:0 (1:0)
ОФК БЕОГРАД – ТЕРЕК 2:2 (0:1)
ОФК БЕОГРАД – ШЕРИФ 0:0 (0:0)
ОФК БЕОГРАД – РАДНИЧКИ (НП) 5:1 (2:1)

CAM00892dscf1741… детаљи са јучерашњег меча против Радничког уз Нове Пазове који је одигран на стадиону Бродарца.

Завршен је и зимски прелазни рок које је протекао са доста дешавања у нашем табору. Тренутно на сваком месту у тиму имамо по пар сасвим солидних решења, једино је одласком Голубовића у Рому остала празнина на позицији десног бека где је током припремних утакмица играо досадашњи везиста, Милан Гајић. Ипак, после доста “перипетија”, на крају је дошао Василић из ужичке Слободе! Ево биланса зимске пијаце у нашој екипи –

Дошли: Томовић (штопер, Бане), Булат (задњи везни, Нови Пазар), Обрадовић (леви спољни, Нови Пазар), Матовић (штопер, Омладинска школа), Гајић (задњи везни, Омладинска школа), Дражић (офанзивни везни, Омладинска школа), Остојић (голман, Омладинска школа), Зечевић (голман, Работнички), Шипчић (штопер, ФАП), Станисављевић (офанзивни везни, Слога ПМ), Зарубица (офанзивни везни, Сутјеска), Пилиповић (задњи везни, Слобода), Станковић (десни бек, Бродарац), Савић (штопер, Гент), Новаковић (везни, Амкар), Гајић (десни бек, Раднички НП), Јовановић (нападач, враћен са позајмице из Радничког (Н)) и Василић (десни бек, Слобода).

Отишли: Дамјановић и Батес (Хунан, Кина), Голубовић (Рома, Италија), Павловић (Зестафони, Грузија), Драгојевић (Вележ, БиХ), З. Ковачевић (Динамо ПА), Гиљен (Челик НК), Перовић и Павловић (Нови Пазар).

Комплетан прелазни рок –

2-15-2014_10_19_00_AM

Leave a Reply

Your email address will not be published.