Београд, 22. март. Почетни ударац изведен у 13:30 часова.

Стадион Бојан Мајић, гледалаца око 700.

Време: Прохладно са 10 степени.
Терен: Добар за игру.
Дресови: ОФК Београд у плаво – белим, а ФК Вождовац у белим дресовима.

Стрелац је био Обрадовић у 9. минуту.

Главни судија: Васић Александар
Помоћници: Стојковић Урош и Корајлија Милан
Четврти судија: Карановић Дарко
Делегат: Осмајлић Марко

Жути картони: Супић, Дукић, Пројић, Божић (ФК Вождовац), Мицевски, Чаврић, Обрадовић и Палочевић (ОФК Београд).

ВОЖДОВАЦ (4-5-1): СУПИЋ, ДУКИЋ, ПРОЈИЋ, БОЖИЋ, БАБОВИЋ, ОБРАДОВИЋ, ДРАГОВИЋ, МАРУШИЋ, ВЕЉОВИЋ, МИХАЈЛОВ, МИЛОВАНОВИЋ. ИГРАЛИ СУ ЈОШ: ПАВИЋЕВИЋ И СЕКУЛИЋ.
ТРЕНЕР: ЗОРАН МИЛИНКОВИЋ

ОФК БЕОГРАД (4-5-1): ЗЕЧЕВИЋ, ГАЈИЋ, АНТОНОВ, ПЛАНИЋ, ВАСИЉЕВИЋ, ЗДЈЕЛАР, ПАЛОЧЕВИЋ, МИЦЕВСКИ, ЈЕШИЋ, ЧАВРИЋ, ОБРАДОВИЋ. ИГРАЛИ СУ ЈОШ: ДРАЖИЋ, НОВАКОВИЋ, БЕЛИЋ.
ТРЕНЕР: МИЛАН МИЛАНОВИЋ

Наставак сезоне није почео добро по нашу екипу. Поражени смо минималним резултатом, голом Обрадовића у 9. минуту од екипе ФК Вождовац. Овим поразом смо дошли на само два бода од зоне испадања!

Иако је прелазни рок протекао доста активно у нашем табору, нисмо видели превише новајлија у нашој екипи. Већина новопридошлих играча, поготово они најискуснији, “вуку” суспензије из бивших клубова па смо тако од нових првотимаца једино видели Обрадовића и Зечевића у стартних 11, а Новаковић је ушао у другом полувремену.

Током целе утакмице смо били равноправни такмац, а одлучила је грешка у дефанзиви, као по навици из прошле полусезоне.

Треба рећи да млади играчи, Чаврић и Дражић, који је шансу добио у наставку, могу убудиће чинити занимљив нападачки тандем, али се види да им још треба утакмица у ногама. Шансе за нас је пропустио Чаврић, а са дистанце се пар пута опробао Палочевић који добро делује са ивице шеснаестерца, али мора да буде доста бржи и агресивнији приликом организовања напада.

Утакмицу су свакако обележили навијачи оба тима који су у братским односима па је просто била милина да се присуствује у амбијенту који су приредили.

Окрећемо се наредном колу у ком играмо са Спартаком на Карабурми. Утакмица је заказана за суботу у 13:30 часова. Време је за победу!

ФОТО ПРИЧА –

vozdofk7vozdofk8vozdofk6vozdofk5vozdofk4vozdofk3vozdofk2vozdofk1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>