ОФК Београд – ФК Спартак 1-1 (0:0)

Београд, 01. март. Почетни ударац је изведен у 13:30 часова.

Омладински стадион, гледалаца око 450.

Време: Сунчано са температуром до 16 степени.
Терен: Солидан за игру.
Дресови: ОФК Београд у плаво белој, а ФК Спартак у наранџасто белој комбинацији.

Стрелци: Чаврић у 67 и Новаковић у 80. минуту

Делегат: КАРАСИ Станислав
Главни судија: НИКОЛИЋ Бојан
Први помоћни судија: ЧАЂЕНОВИЋ Владимир
Други помоћни судија: КУРЧУБИЋ Ненад
Четврти судија: МИЛЕТИЋ Горан
Први додатни судија: ВЕСЕЛИНОВИЋ Слободан
Други додатни судија: НЕДЕЉКОВИЋ Владимир
Посматрач: ГАЈДОБРАНСКИ Ђорђе

Жути картони: Фаркаш, Мркела и Алексић (ФК Спартак).

ОФК Београд (4-5-1): Зечевић, Гајић, Планић, Васиљевић, Обрадовић, Пилиповић, Палочевић, Здјелар, Станисављевић, Чаврић, Дражић. Играли су још: Новаковић, Јешић и Јовановић.
Тренер: Милан Милановић

ФК Спартак: Алексић, Цицмил, Ковачевић, Шарац, Џугурдић, Тривуновић, Милошевић, Милић, Фаркаш, Радовић, Мркела. Играли су још: Илић, Новаковић и Антонић.
Тренер: Драги Канатларовски

Лоше издање Београда које се надовезало на безидејну игру из првог кола наставка првенства које смо одиграли прошлог викенда на Вождовцу. У плановима нашег клуба сигурно није било да од могућих шест бодова из почетна два кола освојимо само један! Више од бодовног дефицита забрињава наша игра која је тотално неуштимована. 

У односу на скромну јесен, делује то брже, али без неког концепта. У нападу се све своди на то да ли ће Чаврић својом брзином и продорношћу успети да “избаци” противничку одбрану из игре, или му се још неком попут Јешића и Дражића соло акцијом придружи. Осим доброг ударца дебитанта Станисављевића, нисмо видели ни неке покушаје да се шутира из даљине. За разлику од прошле утакмице и већег дела јесени, овог пута нисмо примили гол после наше грешке, већ је Новаковић постигао погодак за ТВ шпице.

За нас је погодак постигао Чаврић који коначно показује да је средио завршни ударац који му је до сада толико пута фалио. Асистирао му је повратник у Београд, Пилиповић!

Спартак је деловао доста конкретније, а на крају меча је чак могао и до целог плена!

После ове утакмице смо и даље на ивици од места која воде у “сегунду”. У наредном мечу гостујемо на Бановом брду. Утакмица се игра наредне суботе у 17 часова под рефлекторима, а меч ће директно преносити и телевизија Арена.

ФОТО ПРИЧА –

Leave a Reply

Your email address will not be published.