Навијачи Београда разочарани отишли са стадиона Чукаричког

Београд, 8. март.

Стадион ФК Чукарички, гледалаца око 600.

Почетни ударац је изведен у 17 часова.

Време: Пријатно за игру са 12 степени.
Терен: Одличан за игру.
Дресови: ФК Чукарички у белој, а ОФК Београд у плаво белој комбинацији.

Стрелац: Миросављевић у 60. минуту.

Делегат: МАРКОВИЋ Милош
Главни судија: САНТРАЧ Дејан
Први помоћни судија: ПОТОЧАН Дејан
Други помоћни судија: ПАВЛОВИЋ Бранко
Четврти судија: МИЋАНОВИЋ Зоран
Први додатни судија: АНЂЕЛОВСКИ Новица
Други додатни судија: ФИЛИПОВИЋ Дејан
Посматрач: ШИПЧИЋ Зоран

Жути картони: Стојковић (ФК Чукарички) и Ивановић (ОФК Београд).

ЧУКАРИЧКИ (4-5-1): Ристић, Стојковић, Лукаш, Павловић (од 85. Остојић), Бољевић, Тодоровић, Матић, Миросављевић, Бојић, С. Срнић (од 90. Јанковић), Н. Стојиљковић (од 62. Д. Срнић)
Тренер: Владан Милојевић

ОФК БЕОГРАД (4-5-1): Зечевић, Василић, Планић, Васиљевић, Обрадовић, Пилиповић, Здјелар, Палочевић (од 79. Шкрбић), Јешић (од 63. Дражић), Чаврић, Ивановић (од 69. Станисављевић).
Тренер: Милан Милановић

Агонија се наставља! После три одиграна кола наставка првенства од могућих девет, освојили смо само један бод! ФК Чукарички нас је два пута победио ове сезоне и налази се на трећем месту на табели, а ми смо на позицији да се боримо за опстанак!

Наша игра је једноставно очајна! Напад нам се своди на слање дугих лопти у празан простор не би ли Чаврић својом брзином изборио себи гол шансу! Ништа друго се не дешава! Па каква је то игра?! У односу на јесен ми јесмо бржи, али оваквом тактиком, која је све само не нападачка, не можемо до голова!

Шаљемо апел тренеру Милановићу да се поставка игре из прва три кола мења! Хоћемо голове, офанзивнији приступ на терену, хоћемо победу!

Наши везисти су тотално апатични, спори, безидејни, неагресивни! Колико ли су само дали погрешних пасова, а у томе се истицао искусни Пилиповић. Бокове скоро да и немамо!

У првом полувремену јесмо били бољи! Али не вреди нам теренска иницијатива, пишу се голови и победе! Чаврић је промашио гол шансу тек нешто пред последњи судијски звиждук у првом полувремену! Да није компликовао, после одличног продора, већ рутински забио гол, вероватно би даљи ток меча добио другачији исход, али је то све у домену оног “шта би било кад би било”!

У другом периоду игре нас је домаћин надиграо, наш некадашњи играч, Матић је показао како се у четвртој деценији бори за свој клуб и он је за наше фудбалере био незаустављив!

Голман Зечевић нас је спасао бар 3-4 сигурна гола и само њему можемо да захвалимо што смо изгубили само минималним резултатом!

Милановић је тек у другом делу појачао напад Дражићем, Шкрбићем и Станисављевићем, али тада смо већ тотално изгубили било какву концепцију у игри и тај покушај да се крене офанзивније није имао никаквог резултата.

До прве утакмице полуфинала купа је остало тек нешто више од две недеље! Навијачи, који су уз екипу као и увек, од којих се ни звиждук није зачуо, шаљу апел, пре свега тренеру Милановићу, да се што пре дозовемо памети и да се крене са офанзивнијом игром која мора да буде повезана! Ово што сада гледамо је једна велика нула! Мора боље, може боље! Ми и даље верујемо у Вас!

‘ајд Београд!

ФОТО ПРИЧА –

CAM01327CAM01335CAM01337CAM01315

Leave a Reply

Your email address will not be published.