Успешна провера у Јакову

Стадион ФК Срем у Јакову, гледалаца 39.

Судија: Остојић Бојан

ОФК Београд – Срем 0:5 (0:2)

Стрелци: Марко Гајић у 11, Дражић у 43, Ивановић у 65, Живков у 85. и Голубовић у 87. минуту.

ФК Срем: Вигњевић, Белачевић, Белак, Митровић, Нишавић, Лилић, Гмизић, Јанковић, Делић, Роксандић, Стевановић. Играли су још: Грујичић, Кораћ, Јовановић, Спасић, Свилар, Бајовић, Малетић, Арсеновић.

ОФК Београд: Чупић, Гајић, Антонов, Савић, Шипчић, Станисављевић, Мицевски, Новаковић, Шкрбић, Дражић, Зарубица. Играли су још: Врањеш, Чермељ, Јовановић Б, Секулић, Голубовић, Живков, Дуроњић, Ивановић, Томовић.

У односу на утакмицу у Инђији, коју смо лоше одиграли прошлог уторка, једно сасвим добро издање наших резервиста и омладинаца! По лепом, сунчаном дану, видели смо чак пет голова у противничкој мрежи!

Ипак, мора се рећи да домаћи тим, који је српсколигаш, који изгледа да није био ни у свом најјачем саставу, не сме да буде репер по коме бисмо требали да се управљамо и процењујемо снагу нашег тима јер су половином другог дела утакмице очигледно остали без снаге. Прволигаш, ФК Инђија је доста јачи тим, а пред њима смо поклекли, а оно што је битније, показали игру која је за опомену!

За разлику од утакмице у Инђији видели смо доста повезанију, агресивнију и игру са много више жеље код наших играча. Од појединаца се нико није посебно истакао, можда Ивановић, те Новаковић својом асистенцијом код другог гола који је постигао Дражић. “Ал Дражави” се добрим делом “играо” на терену што није за похвалу, али се свакако ради о играчу кога не можемо често да видимо на нашим теренима па донекле и има кредита за такав однос на терену. Надамо се да ће временом сазрети и његов приступ бити озбиљнији па ће и сву пажњу пребацити на брже голове и асистенције!

Оно што нам се није свидело је то да су наши играчи у дефанзиви били доста удаљени од противничких који су имали лопту и тако им давали простора да организују акције. Мора да се приђе ближе!

Утакмицу је са клупе водио помоћни тренер Лазаревић, а видећемо да ли је шеф струке, Милановић, видео нешто ново и да ли је неко од играча са ове утакмице заслужио да се нађе у постави која ће се супротставити Новом Пазару у суботу.

sremjakovoofk1sremjakovoofk2sremjakovoofk3sremjakovoofk4sremjakovoofk5

Leave a Reply

Your email address will not be published.