Најлошији старт пролећне полусезоне у новијој клупској историји!

Ниш, 22. март. Почетни ударац изведен у 17:00 часова.

Стадион Чаир, гледалаца око 5500.

Време: Пријатно за игру са 20 степени.
Терен: Солидан за игру.
Дресови: ФК Раднички у белој, а ОФК Београд у плаво белој комбинацији.

Стрелци: Булатовић у 6, Стојановић у 14 и Чаврић у 24. минуту.

Делегат: ПЕРИЋ Вукомир
Главни судија: ГЛОЂОВИЋ Владо

Први помоћни судија: ЧАЂЕНОВИЋ Владимир
Други помоћни судија: КУРЧУБИЋ Ненад
Четврти судија: ЈОВАНОВИЋ Бојан
Први додатни судија: КИШ ЧЕПЕГИ Роберт
Други додатни судија: НИКОЛИЋ Бојан
Посматрач: СИМИЋ Милојко

Жути картони: Петровић, Пејчић, Булатовић, Јовановић, Ђуричковић (ФК Раднички), Мицевски и Антонов (ОФК Београд).

ФК РАДНИЧКИ (4-5-1): Александар Кесић, Бранко Пауљевић, Милош Петровић, Радош Булатовић, Владан Павловић, Страхиња Петровић (Иван Пејчић од 57. минута), Милан Ћулум, Душан Коларевић, Александар Јовановић (Петар Ђуричковић од 88. минута), Саша Стојановић, Драган Јелић (Милош Крстић од 71. минута).
Тренер: Саша Мркић

ОФК БЕОГРАД: Златко Зечевић, Јовица Василић, Саша Здјелар, Никола Васиљевић, Немања Антонов, Дарко Мицевски, Милан Гајић, Александар Палочевић (Александар Станисављевић од 82. минута), Александар Јешић (Богдан Планић од 73. минута), Игор Ивановић (Дејан Дражић од 46. минута), Александар Чаврић.
Тренер: Златко Крмпотић

Након пет почетних кола, од могућих 15, наши играчи на свом салду имају 1 бод са укупно 2 постигнута гола! Они који и даље не верују да се ми у овом тренутку очигледно грчевито боримо за опстанак нека им довољан податак буде да смо на бод од зоне испадања, а само три бода од последњепласираног Рада!

Шок терапија са новим тренером није успела, наша нада да ћемо добрим резултатом направити праву атмосферу пред полуфиналну куп утакмицу није била оправдана.

Ништа ново нисмо видели у нашој игри, осим експериментисања Крмпотића где је Здјелар играо штопера, а Васиљевић добар део другог полувремена центарфора где је добрано запретио голу домаћих! Нашим играчима се не може ништа замерити што се тиче борбености, али ово што гледамо је далеко од организоване игре!

Утакмицу су одлучила два брза гола домаћина, на самом почетку утакмице!

Прво полувреме је било доста садржајно, а наставак игре много сиромашнији! Имали смо пречке, пар добрих покушаја, али је Раднички био бољи за тај један гол па је резултат и реалан!

Видећемо да ли ће искусни Крмпотић наћи решење до среде и повратити наше играче из ове агоније коју навијачи гледају овог пролећа! Играмо утакмицу сезоне, мора победа!

ФОТО ПРИЧА –

CAM01487DSCN3057DSCN3058DSCN3060DSCN3064DSCN3066DSCN3070DSCN3071DSCN3084DSCN3091DSCN3092DSCN3103DSCN3107DSCN3110

Leave a Reply

Your email address will not be published.