Најава за утакмицу против Слободе

У недељу, 13. априла, са почетком у 16 часова, ОФК Београд, у оквиру 23. кола ЈСЛ, дочекује екипу ФК Слобода. У сарадњи са Моцарт меч центром на нашем сајту можете пратити уживо текстуални пренос утакмице!

ofksloboda20133СТАЊЕ У ТАБОРУ РОМАНТИЧАРА

Не требамо превише да пишемо о стању у коме се тренутно налазимо. Јасно је да се грчевито боримо за сваки бод не би ли смо опстали у нашој најелитнијој дивизији. На девет утакмица овог пролећа постигли смо тек три поготка и тренутно делимо са Радом фењерашку позицију! Паметном доста! Победа на овој утакмици нема алтернативу!

После одмарања тима на полуфиналној куп утакмици против Јагодине, што је наишло на велику осуду навијача, наша екипа нема кадровских проблема и Крмпотић може да изведе састав за који мисли да је наш тренутни најбољи.

ПОГЛЕДАЈТЕ ИЗЛАГАЊЕ ЗЛАТКА КРМПОТИЋА ПРЕД УТАКМИЦУ!
извор: sportnetwork.rs

СТАЊЕ У ТАБОРУ ЕРЦОВА

И Слобода је у сличној ситуацији као и Београд па се такође бори за опстанак у лиги. Ипак, у односу на нас, тренутно су у доста бољој позицији јер имају шест бодова више него ми, а налазе се на једанаестом месту на табели. Овог пролећа су забележили две победе и два ремија.

На утакмици против нас неће моћи да рачунају на Тиага и Гојковића због жутих картона.

ПОГЛЕДАЈТЕ ОЧЕКИВАЊЕ СУПАРНИЧКИХ ИГРАЧА!
izvor: zoomue.rs

КРАТАК ИСТОРИЈАТ НАШЕГ НАРЕДНОГ ПРОТИВНИКА

Ужички раднички спорт-клуб Слобода основан је пролећа 1925. године у некадашњој Милинковићевој кафани у Ужицу, и то на иницијативу Милоша Марковића, који је две године раније био оснивач Нишког Радничког.

Почетком тридесетих, због јаког утицаја Комунистичке партије на клуб, полиција забрањује рад Слободи. На темељима забрањеног клуба ниче нови, УСК Грађански који у међувремену присаједињује и Еру и тако постаје прави репрезент града. У сезони 1935/36. Грађански постаје шампион Западно-моравске жупе и стиче право за квалификације за улазак у први подсавезни ранг (другу лигу) са Крагујевачком Ердоглијом и Јагодинским СК но пропушта прилику да уђе у виши ранг.

За време окупације клуб није радио,да би годину дана након ослобођења, 5. маја 1945. године клуб био обновљен под старим именом – Слобода.

Године 1965. пласирала се у другу лигу где је уз кратке прекиде, после испадања у нижи ранг, провела највише времена, све до деведесетих када се пласирала у тадашњу Прву Б лигу. Током двехиљадитих година, Слобода је спала на ниске гране, те је поново постала Српсколигаш, да би лета 2010. фузијом са Севојном ушла у наш највиши ранг, променивши име у Слобода Поинт Севојно.

МОГУЋИ САСТАВИ ТИМОВА

ОФК БЕОГРАД (4-5-1): Зечевић, Василић, Планић, Васиљевић, Антонов (Обрадовић), Здјелар, Јешић (Мицевски), Гајић, Палочевић (Јовановић), Дражић и Чаврић.
Тренер: Златко Крмпотић

ФК СЛОБОДА (4-5-1): Ранковић, Терзић, Кнежевић, Ловрић, Пековић, Максимовић, Жеравица, Окуно, Пејовић, Јовановић и Михајловић.
Тренер: Љубиша Стаменковић

СТАТИСТИКА И ОЧЕКИВАЊЕ КЛАДИОНИЦА

У последње три утакмице имамо две победе и један реми у дуелима са Ужичанима. Две од те три утакмице су одигране у Ужицу.

Што се тиче очекивања кладионица по њима је домаћин апсолутни фаворит па се за нашу победу даје квота од 1,75, за реми 3,33, а победа Слободе се просечно вреднује са чак 4,55.

ПОГЛЕДАЈТЕ ОПШИРНИЈУ СТАТИСТИКУ!
извор: fudbal.91

СУДИЈЕ И ДЕЛЕГАТ

Главни делилац правде на утакмици ће бити тридесетседмогодишњи Дејан Сантрач из Павлиша. До сада нам је судио на седам утакмица уз скор од: 4-2-1. Показао нам је 24 жута и један црвени картон, док је нашим противницима показао 14 јавних опомена. Досудио је два једанаестерца у нашу корист.

Са друге стране, Слободи је судио на осам утакмица уз скор: 3-1-4. Показао им је 21 жути картон, док је њиховим ривалима уз 21 жути, показао и један црвени картон, али и пенал у њихову корист.

Делегат: КАРАСИ Станислав
Главни судија: САНТРАЧ Дејан
Први помоћни судија: КОРАЈЛИЈА Милан
Други помоћни судија: БОГИЋЕВИЋ Саша
Четврти судија: СТАНОЈЕВИЋ Бојан
Први додатни судија: ФИЛИПОВИЋ Дејан
Други додатни судија: КИШ ЧЕПЕГИ Роберт
Посматрач: МАРКОВИЋ Зоран

УЧЕСТВОВАЊЕ У ДИСКУСИЈИ

Своје мишљење, праћење дискусије као и могућност да гласате о исходу меча можете остварити на теми о овој утакмици на нашем ФОРУМУ! Региструјте се ако већ нисте!

КОМПЛЕТНИ ПАРОВИ 23. КОЛА ЈСЛ И ТРЕНУТНА ТАБЕЛА

Субота:
Јавор – Партизан 0:1 (0:1)
/Лазовић 45+1/

Вождовац – Раднички 1923 5:0 (2:0)
/Павићевић 39, Марушић 40, Секулић 48, Вељовић 86, 90+1/

Напредак – Нови Пазар (18.30)
Црвена звезда – Чукарички (19.00)

Недеља:
Доњи Срем – Спартак (16.00)
ОФК Београд – Слобода (16.00)
Војводина – Рад (18.00)
Јагодина – Раднички Ниш (19.00)

ТАБЕЛА: Црвена звезда 53, Партизан (+1) 53, Чукарички 38, Нови Пазар 35, Јагодина 34, Војводина 34, Вождовац (+1) 32, Раднички Ниш 31, Спартак Суботица 26, Напредак 25, Слобода 24, Раднички 1923 (+1) 22, Јавор (+1) 21, Доњи Срем 20, ОФК Београд 18, Рад 18.

Leave a Reply

Your email address will not be published.