ОФК Београд – Слобода 1-0 (1-0)

Београд, 13 април. Почетни ударац је изведен у 16 часова.

Омладински стадион, гледалаца око 450.

Време: Пријатно за игру са 14 степена.
Терен: Солидан за игру.
Дресови: ОФК Београд у плаво белој, а ФК Слобода у црвено црној комбинацији.

Стрелац: Ивица Јовановић у 45. минуту.

Делегат: КАРАСИ Станислав
Главни судија: САНТРАЧ Дејан
Први помоћни судија: КОРАЈЛИЈА Милан
Други помоћни судија: БОГИЋЕВИЋ Саша
Четврти судија: СТАНОЈЕВИЋ Бојан
Први додатни судија: ФИЛИПОВИЋ Дејан
Други додатни судија: КИШ ЧЕПЕГИ Роберт
Посматрач: МАРКОВИЋ Зоран
Жути картони: Чаврић, Дражић, Гајић (ОФК Београд), Пеши, Терзић, Раковић, Максимовић и Ћовин (ФК Слобода).
ОФК Београд (4-5-1): Зечевић, Василић, Планић, Васиљевић, Антонов, Здјелар, Пилиповић, Гајић, Чаврић (Шкрбић), Јовановић (Јешић), Дражић (Палочевић).
Тренер: Златко Крмпотић
Слобода Поинт (4-5-1): Ранковић, Петсхи (Јовановић), Кнежевић, Пејовић, Окуно (Михајловић), Жеравица, Ћовин, Максимовић, Ловрић (Ловрић), Терзић, Раковић.
Тренер: Љубиша Стаменковић
Чак 12 првенствених утакмица нисмо осетили сласт победе, још од 9. новембра, када смо савладали екипу Јагодине! Коначно смо успели да забележимо тријумф, победили смо ужичку Слободу! Остали смо у трци за останак у лиги!
Неупоредиво боље и одлучније издање наших играча у односу на катастрофалне партије које смо виђали овог пролећа! Додуше, противник је био доста скромних могућности, али радује то да смо коначно показали жељу за победом!
Гост је, који је, по обичају, од првог минута вршио притисак на судије, чини се, оштећен за једанаестерац у зауставном времену утакмице, али наша екипа је у сваком случају била неупоредиво бољи такмац и сами смо криви што смо славили тек минималним резултатом!
Једини погодак на утакмици је постигао Јовановић у надокнади времена првог периода игре! Поред њега, велике шансе да буду стрелци су пропустили, пре свих Васиљевић, те Планић, а солидан покушај са дистанце је имао Пилиповић. Дражић је одлично деловао по левом боку, све мање компликује, а коначно су и бекови покушавали да пробијају по крилу, много више Василић.
За игру није био расположен Чаврић, а борбени Гајић је добио два жута картона и искључење.
Било како било ови бодови су страшно вредни, а борбу за голи живот настављамо против директног ривала за суперлигашки голи живот. У четвртак у 16 часова идемо пут Крагујевца на мегдан Радничком 1923.  

ofksloboda20145ofksloboda20146ofksloboda20147ofksloboda20148ofksloboda20149

Leave a Reply

Your email address will not be published.