Офковци поново у Москви гости братском Динаму!

Као и пре три године, ФК Динамо из Москве је позвао наш клуб да учествује на меморијалном турниру посвећеном званично најбољем голману ХХ века, легенди Динама, Лаву Јашину. Наш клуб је прихватио позив и експедиција младих Романтичара ће у Москви боравити од 20. до 25. јула.

На турниру учествују екипе састављене од играча до 21-е године. Прошли пут, 2011. године, смо заузели друго место на турниру. Били смо бољи од домаћина са 3-1, али нас је у финалу декласирао Фрајбург са 6-0! Тада су за нас између осталих играли Родић, Милић, Филиповић, Бркић, Алексић, Здјелар, Павловски, Матек… Наша тадашња експедиција има само речи хвале за домаћина који се својски потрудио да нас угости!

Ове године ће турнир бити сигурно у најјачем саставу до сада! Противници у нашој групи ће нам бити одговарајуће селекције шпанске Малаге и португалске Бенфике! У другој групи су домаћи Динамо, руски ЦСКА и грчки ПАОК!

Прву утакмицу играмо против Малаге 21. јула, а сутрадан ћемо укрстити копља са Бенфиком. Два дана касније су на програму финална и утакмица за треће место.

moskva 434

Leave a Reply

Your email address will not be published.