Шваба покренуо плаву машину!

ОФК Београд је званично отпочео припреме за нови шампионат! Данас се на прозивци играча појавило чак 39 играча. Након јавног дела у ком је играче дочекала добродошлица наших оперативаца и разговора струке и првотимаца којем нису могли да присуствују медији одржан је лакши тренинг и потребни тестови и мерења.

План припрема изгледа овако. До 3. јула ће се тренирати од 10 сати ујутру на Омладинском стадиону да би се потом отишло на Златибор где ће се остати до 17. јула. На Карабурми се остаје до 20. јула када део играча, они до 21-е године путује на турнир посвећен легенди нашег братског клуба, Динама из Москве, Лаву Јашину и тамо се остаје све до 25. јула. По завршетку тог јаког турнира поново ћемо отићи на Златибор и тамо остати све до 2. августа. Последњу недељу припрема провешћемо на Омладинском стадиону и одиграти генералну пробу пред утакмицу првог кола новог шампионата коју играмо 9. августа у Новом Саду против Војводине.

Тренер Ђурђевић је за своје колеге у стручном штабу изабрао следеће стручњаке. Помоћни тренери ће бити Горан Лазаревић и Саша Кљајић, тренер голмана Оливер Ковачевић, а аналитичар Немања Милинчић. Очекује се да убрзо сазнамо име кондиционог тренера.

ПОГЛЕДАЈТЕ СНИМАК СА ПРОЗИВКЕ ПРЕД ПРВИ ОВОГОДИШЊИ ТРЕНИНГ!OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Leave a Reply

Your email address will not be published.