Романтичари на Златибору

Након прозивке, редовних тестирања и пар тренинга на Омладинском стадиону, Офковци су се у четвртак, 37 дана пред пичетак новог шампионата, преселили на Златибор где ће остати до 17. јула. Планирано је да се одигра три до четири контролна меча, а противници ће бити убрзо познати јер је на овој српској планини тренутно доста екипа које брусе своју форму.

У хотелу “Палисад” нашу експедицију су дочекали сјајни услови и ради се пуном паром.

Тренер Ђурђевић има доста тешкоћа јер ће се екипа током припрема у доста наврата делити и бити некомплетна. На меморијални турнир у Москву, од 21. до 25. јула, иду играчи старости до двадесет и једне године, док ће остатак тренирати на Карабурми. Tакође, део наших младих играча има обавезе у својим репрезентативним селекцијама.

По завршетку турнира који организује наш братски клуб из Москве, поново се селимо у Златибор и тамо остајемо све до 02. августа, а последњу недељу пред почетак првенства и гостовање у Новом Саду дочекаћемо на Омладинском стадиону.

Што се тиче прелазног рока, има дешавања, али сви смо у ишчекивању “нечег вликог”. Новинари константно најављују велика интересовања за наше играче, пре свих за Чаврића, Планића, Дражића…

До сада су нас појачали нападачи, Сеад Хаџибулић (1983) и Младен Сарајлин (1995), као и везиста Александар Алемпијевић (1988) и голман Милош Драгојевић (1985).

Уговоре су споразумно раскинули везисти Митар Новаковић и Стојан Пилиповић, као и Александар Станисављевић (ФК Доњи Срем), док су Јовановић, Аџић и Ивановић добили дозволу да потраже инострани анганжман.

Нови члан стручног штаба је кондициони тренер Ђорђе Рацић (34).

2db8iz7

Leave a Reply

Your email address will not be published.