ВЕЛИКА ПОБЕДА НАД БЕНФИКОМ, АЛИ ОСТАЈЕМО БЕЗ ФИНАЛА!

Пирова победа! Наши младићи су били бољи од вршњака из португалске Бенфике и славили резултатом од 1-0, али Београд неће моћи у финале турнира. Јучерашњи пораз од Малаге резултатом 2-0 не дозвољава нам да се надамо пласману у борбу за трофеј јер смо одиграли све утакмице у групи! Остаје нам да чекамо меч који сутра од 15 часова играју Малага и Бенфика. Њихов међусобни дуел одлучиће да ли ћемо се борити за треће место на турниру, или завршити учешће. Одговара нам искључиво победа Малаге, или нерешен резултат.

ОФК Београд – С.Л. Бенфика 1-0 (0-0)

Стрелац: Стефан Чоловић у 75. минуту.

Стадион комплекса “Лужники”, гледалаца око 250.

Судија: Владимир Сирдјаков

ОФК Београд: Чупић, Савић, Симоновић, Матовић, Секулић, Чоловић, Батиница, Палочевић, Дуроњић, Јешић и Чаврић. На клупи су били Остојић, Симић, Сарајлин, Михајловић, Пропадало, Зарубица и Белић.

С.Л. Бенфика: Сантос, Аморим, Пла, Давидовић, Валенте, Коста, Алфиате, Гашпар, Пинто, Гуедеш и Семедо. На клупи су били Граца, Ламеира, Рамос и Балде.

Наше издање на утакмици је било неупоредиво боље него на јучерашњој када смо изгубили од Малаге. Били смо бољи ривал од Бенфике, а стрелац за Београд био је наше потенцијално појачање, Стефан Чоловић у 75. минуту утакмице.

Треба рећи да су оба тима имала озбиљан приступ, а томе најбоље сведочи податак да је Београд добио три, а Бенфика четири жута картона!

Тренер Ђурђевић није превише експериментисао у саставу, или одмарао најбоље играче као у претходном дуелу, па смо за цео меч имали само једну измену и то је очигледно дало резултат.

Остаје нам да чекамо да ли ћемо одиграти још један меч, а повратак из Москве је планиран 25. јула.

20140722_161757

Leave a Reply

Your email address will not be published.