ПЛАВА МАШИНА! ФК НАПРЕДАК – ОФК БЕОГРАД 2-4!

ФК НАПРЕДАК – ОФК БЕОГРАД 2-4 (1-3)

Стрелци: Палочевић, Чаврић (х2), Гајић (ОФК Београд), Мићић (х2) (ФК Напредак)

Крушевац, 23. август. Почетни ударац изведен у 19:30 часова.

Време: Пријатно за игру са 23 степена.
Терен: Добар за игру.
Дресови: ФК Hапредак у белој, а ОФК Београд у плаво – белој комбинацији.

Стадион “Младости”, гледалаца око 3500.

Делегат: ХАЏИ ЂОРЂЕВИЂ Иван
Главни судија: ВАСИЋ Александар
Први помоћни судија: ПЕТРОВИЋ Дејан
Други помоћни судија: ПАВЛОВИЋ Бранко
Четврти судија: МИЛИН Јовица
Први додатни судија: КИШ ЧЕПЕГИ Роберт
Други додатни судија: БРДАР Илија
Посматрач: ЂУРОВИЋ Зоран
Жути картони: Гобељић, Трујић (ФК Напредак), Палочевић, Мицевски, Чупић, Чаврић и Василић (ОФК Београд).
НАПРЕДАК: Јанковић, Цветковић, Урошевић, Мићић, Томић, Васиљевић, Наиаyе, Wелкер, Бајић, Гобељић, Трујић. Играли су још и Белошевић, Петровић и Димитров.
Тренер: Синиша Гогић

ОФК БЕОГРАД: Чупић, Василић, Савић, Васиљевић, Антонов, Мицевски, Јовановић, Гајић, Чаврић, Палочевић, Дражић. Играли су још и Јешић, Јанковић и Зарубица.
Тренер: Дејан Ђурђевић

Сан, или јава, питали су се навијачи ОФК Београда на утакмици одиграној “Под Багдалом”. Наши дечаци су декласирали домаћи Напредак са чак 4-2, а да су били мало присебнији у завршници резултат је могао бити и још уверљивији! На претходне две утакмице нисмо постигли нити један гол, а у Крушевцу смо само за једно полувреме постигли чак три!

Да ли је ова генерација коначно прорадила? Да ли је овако убедљива победа прекретница за наш млади тим после које ћемо коначно константно кренути са бележењем добрих резултата? Пуни смо наде да ће то тако и бити!

Домаћи тренер је након утакмице поднео оставку и изјавио да смо одржали прави фудбалски час његовим изабраницима!

Повели смо већ у 34. секунди када је после одличног паса Јовановића, Палочевић затресао мрежу Напретка! Затим је на сцену ступио Чаврић који је још два пута матирао голмана Јанковића! Први пут му је асистирао Јовановић, а у другој ситуацији Василић. У другом полувремену у листу стрелаца се уписао и Гајић кога је одлично упослио Чаврић.

Одличне шансе су пропустили Јовановић који је био помало и себичан када није послао још једну асистенцију ка Чаврићу, те Палочевић, Чаврић и Дражић.

Домаћи Напредак је, као што се и очекивало, наступио нападачки тако да је било доста празног простора у њиховој одбрани коју су често користили наши брзи нападачи.

И даље немамо право да региструјемо новајлије, а видећемо да ли ће клупски оперативци успети да измире обавезе до наредног кола против Новог Пазара ког дочекујемо на Карабурми.

У сваком случају велико хвала играчима за партију коју су пружили у Крушевцу и сви се надамо да је ово само почетак тријумфалне серије!

ФОТО РЕПОРТАЖА –

DSCN1056

DSCN1050

DSCN1049

DSCN1037

DSCN1050DSCN1091

Leave a Reply

Your email address will not be published.