ФК БОРАЦ ЧАЧАК – ОФК БЕОГРАД 1-1 (0-1)

Чачак, 13. септембар. Почетни ударац је изведен у 19:30 часова.

Стадион крај Мораве, гледалаца oko 1400.

Време: повремено са кишом са 18 степени.
Терен: Солидан за игру.
Дресови: ФК Борац у црвено белој, а ОФК Београд у плаво – белој комбинацији.

Главни судија Илија Брдар (Нови Сад), помоћници Дејан Поточан (Вршац) и Срђан Каурин (Суботица).

Стрелци: Кохене (ауто гол) у 2. за ОФК Београд и Ђенић у 74. минуту за Борац.

Жути картони: Боранијашеви, Мутавџић, Јевтовић (Борац) и Антонов (ОФК Београд).

БОРАЦ (4-5-1): Петрић, Боранијашевић, Стефан Живковић, Кохене, Гојковић, Мутавџић, Божић, Николић (Милојевић), Бабић (Јевтовић), Стојановић (Ђерић) и Ђенић.
Тренер: Богић Богићевић

ОФК БЕОГРАД (4-5-1): Чупић, Василић, Васиљевић, Савић, Антонов, Гајић, Здјелар, Палочевић (Јанковић), Јовановић (Јешић), Дражић (Алемпијевић) и Вуковић.
Тренер: Дејан Ђурђевић

ОФК Београд није наставио победнички низ након паузе у првенству, али и са овим једним бодом можемо бити донекле задовољни. Могли смо до победе, али морамо рећи да смо имали и среће јер смо могли да капитулирамо још који пут. Крајњи резултат од 1-1 је некако најреалнији, иако смо на гостујућем терену, у најмању руку, били равноправан противник!

Тренер Ђурђевић није мењао састав у односу на онај који је победио Нови Пазар и Напредак, једино ново име је шпиц Вуковић који је у тиму уместо Чаврића који је појачао Генк. У наставку игре на терен су истрчали Алемпијевић, Јешић и Марко Јанковић.

Повели смо на самом почетку утакмице када су се домаћи играчи спетљали и спровели лопту у сопствену мрежу! Можда је ту пресудило то што Кохене слабо прича српски језик.

Убрзо смо пропустили и огромну шансу када је Дражић, након одличне асистенције Палочевића, неометан, послао лопту поред гола! Штета!

Узвратили су домаћини са неколико покушаја са дистанце, те из контри и након прекида, али мреже до краја полувремена остају мирне. Тражили су и једанаестерац, али по судији Брдару је све било “чисто”. Најбољи покушај до одласка на одмор је имао Палочевић после асистенције Дражића, али је са ивице шеснаестерца штутирано тек нешто изнад гола.

У другом полувремену, на његовом отварању, домаћи имају више од игре, па после неколико удараца у једној акцији лопта чеше стативу, али одлази поред гола!

Узвраћамо истом мером, али Гига Вуковић из изгледне шансе погађа само стативу!

Ређају се шансе на обе стране, а после паса Јанковића, брзоноги Дражић по боку улази у петерац домаћих, несебично шаље лопту ка Јовановићу, али овај касни за корак и одлична шанса одлази у неповрат. Нешто касније Јовановић одлучно покушава да лобује противничког голмана са ивице шеснаестерца, али Петрић успева да сачува свој гол.

У 75. минуту Ђенић поставља коначан резултат рутинским шутем по земљи са неких 12 метара.

Шансу да добру партију крунишемо са сва три бода прошушта Гајић коме је Јанковић наместио гол шансу, али наш млади репрезентативац погађа спољни део мреже!

У наредном мечу дочекујемо екипу ФК Вождовац, а тренутно делимо пето место на табели са осам освојених бодова.

ФОТО РЕПОРТАЖА –

DSCN0134DSCN0137DSCN0164

DSCN0098

2DSCN0195ВИДЕО РЕПОРТАЖА –

Leave a Reply

Your email address will not be published.