ОФК БЕОГРАД – ФК ВОЖДОВАЦ 1-0 (0-0)

БЕОГРАД, 20. СЕПТЕМБАР. ПОЧЕТНИ УДАРАЦ ИЗВЕДЕН У 15 ЧАСОВА.

ОМЛАДИНСКИ СТАДИОН, ГЛЕДАЛАЦА ОКО 350

ВРЕМЕ: ЈАКА КИША СА 18 СТЕПЕНИ.
ТЕРЕН: НАКВАШЕН И ТЕЖАК ЗА ИГРУ.
ДРЕСОВИ: ОФК БЕОГРАД У ПЛАВО БЕЛИМ, А ФК ВОЖДОВАЦ У ЦРВЕНИМ ДРЕСОВИМА.

Делегат: НОВОВИЋ Велибор
Главни судија: ГЛОЂОВИЋ Владо
Први помоћни судија: ПЕТРОВИЋ Дејан
Други помоћни судија: ПОТОЧАН Дејан
Четврти судија: СТАНОЈЕВИЋ Бојан
Први додатни судија: СТОЈИЛКОВИЋ Игор
Други додатни судија: ЛУКИЋ Лазар
Посматрач: МАРКОВИЋ Зоран
ЖУТИ КАРТОНИ: МИЛАН ГАЈИЋ (ОФК БЕОГРАД) И ДАНИЛО НИКОЛИЋ (ФК ВОЖДОВАЦ). ЦРВЕНИ КАРТОН: УРОШ СИНЂИЋ (ФК ВОЖДОВАЦ)

ОФК БЕОГРАД (4-5-1): ЧУПИЋ, ВАСИЛИЋ, ОБРАДОВИЋ, ВАСИЉЕВИЋ, АНТОНОВ, ЗДЈЕЛАР, ГАЈИЋ, ПАЛОЧЕВИЋ, ДРАЖИЋ, ЈОВАНОВИЋ, ВУКОВИЋ. ИГРАЛИ СУ ЈОШ: ЈАНКОВИЋ, ЈЕШИЋ И САВИЋ.

ТРЕНЕР: ДЕЈАН ЂУРЂЕВИЋФК ВОЖДОВАЦ (4-5-1): БОЖОВИЋ, СИНЂИЋ, ПЕТРОВИЋ, БЕЛЉИЋ, БАБОВИЋ, ШКЕРЈАНЦ, ОДИТА, МИХАЈЛОВ, ПАВЛОВИЋ, НИКОЛИЋ, ЗЛАТКОВИЋ. ИГРАЛИ СУ ЈОШ: АДАМОВИЋ И ИЊАЦ.
ТРЕНЕР: ЗОРАН МИЛИНКОВИЋ
Након шест одиграних кола новог првенства имамо 11 бодова, 3 победе, 2 ремија и један пораз. Тренутно заузимамо 4 позицију на табели. Рекли бисмо, сјајан старт сезоне и једини прави кикс имали смо у другом колу након ремија против Спартака на Карабурми! Очекивања пред почетак првенства су свакако премашена!
До победе против Вождовца смо дошли након једанаестерца у 92. минуту који је скривио некадашњи Офковац, Урош Синђић, кога је лопта погодила у руку након изведеног слободног ударца! Начин на који је стрелац Вуковић прославио погодак довољно говори колико је било тешко да се дође до нове победе!

Током целог меча смо имали више од игре, али нисмо направили неке стопостотне шансе. Више смо покушавали ударцима са дистанце. Слично је и Вождовац наступио, мада су нам у пар ситуација улазили у шеснаестерац и опасно припретили Чупићу.

 

Јака киша је падала скоро током целог меча, а терен није дозволио да се развију уигране акције. Ипак, наши играчи су показали да, за разлику од ранијих сезона, играмо доста офанзивније, да се сви играчи стављају свим својим капацитетима у службу тима, свакако се види да имамо позитивну хемију у екипи.
По први пут ове сезоне смо носили нове дресове техничког спонзора – шпанске Хоме!
Треба рећи да је пола тима братског клуба наших навијача “офковско” јер су и његовом табору Никола Бељић, Данило Николић, Урош Синђић, Миодраг Стошић, Стефан Бабовић, Ненад Ињац, Милош Обрадовић, Зоран Милинковић и Зоран Лончар!
Следи нам куп утакмица у Смедереву, а наредног викенда идемо на Врачар где ћемо укрстити копља са Партизаном и имати најбољу проверу домета нашег тима. Видећемо да ли сјајан старт сезоне и налет можемо да наставимо и на утакмицама против екипе коју нисмо победили на тако много утакмица!

“ИЗ МИНУТА У МИНУТ” –


ВИДЕО РЕПОРТАЖА –

ФОТО ИЗВЕШТАЈ –

DSCF3660DSCF3637DSCF3651DSCF3654DSCF3677DSCF3713DSCF3731

Leave a Reply

Your email address will not be published.