ЛОШЕ ИЗДАЊЕ РЕЗЕРВИСТА У СТАРИМ БАНОВЦИМА

Офковци су паузу у првенству искористили за спаринг утакмицу коју смо одиграли у Старим Бановцима против домаћег српсколигаша ФК Дунав.

Наши резервисти нису искористили своју шансу и чини се да се слабо ко наметнуо тренеру Ђурђевићу. Наша игра је обиловала грешкама, пре свих су се у томе истицали Алемпијевић, Драгојевић и Чоловић.

Повели смо преко Луке Белића у 41. минуту који је на овој утакмици носио капитенску траку. Пре тога је домаћин имао неколико шанси, али смо имали среће. У финишу првог полувремена смо могли до још ког гола, пре свих после великих шанси које су пропустили Белић и Чоловић, али се на одмор ипак отишло са нашом минималном предношћу.

У другом делу утакмице домаћи брзо поравнавају резултат правим евроголом са дистанце. Обе екипе врше бројне измене, млади Јанковић шаље одличан ударац са двадесетак метара, али и убрзо пропушта шансу у шеснаестерцу домаћих.

После оправдано досуђеног једанаестерца у нашу корист Цакић шутира далеко преко гола са беле тачке!

До краја утакмице Драгојевић још једном капитулира када прима још један аутогол и то је и коначних 2-1 за ФК Дунав.

ФК ДУНАВ – ОФК БЕОГРАД 2-1 (0-1)

СЦ “ПОД БАИРОМ”, ГЛЕДАЛАЦА ОКО 150.

СТРЕЛЦИ: 0-1 БЕЛИЋ У 41, 1-1 ЈАНУЗ У 48 И 2-1 ВИШЊИЋ У 74. МИНУТУ. 

ФК Дунав: Шегавац, Жежељ Г, Јаворац, Васиљевић, Симић, Радић, Илић, Штетић, Молеровић, Мићић, Ашћерић. У другом полувремну играли су још: Веренчевић, Кошутић, Жакула, Жежељ С. Шарановић, Вишњић, Лукић, Јањуз, Крстовић и Ковачевић.

ОФК Београд: Драгојевић, Чоловић, Ковачевић, Савић, Даутовић, Аксентијевић, Белић, Белаковић, Алемпијевић, Цакић и Јовановић С. У другом полувремену играли су још: Шпораљић, Филиповић, Батиница, Андрић, Дуроњић, Петковић, Шаренац, Јанковић С.

DSCN0425DSCN0421DSCN0423DSCN0424

Leave a Reply

Your email address will not be published.