ОФК БЕОГРАД – ФК ДОЊИ СРЕМ 4-0 (2-0)

Београд, 04. октобар. Почетни ударац изведен у 15 часова.

Омладински стадион, гледалаца око 300.

Време: Сунчано 18 степени.
Терен: Солидан за игру.
Дресови: ОФК Београд у плаво – белој, а ФК Доњи Срем у зеленој комбинацији.

Делегат: МАРИЋ Момчило
Главни судија: МАЖИЋ Милорад
Први помоћни судија: ПЕТРОВИЋ Оливер
Други помоћни судија: ЈОВАНОВИЋ Бојан
Четврти судија: СТОЈАНОВИЋ Ивица
Први додатни судија: ВУЈОВИЋ Мајо
Други додатни судија: КИШ ЧЕПЕГИ Роберт
Посматрач: МАРКОВИЋ Зоран
Стрелци: 1-0 Дражић у 18, 2-0 Јовановић у 38, 3-0 Дражић у 48 и 4-0 Палочевић у 49. минуту утакмице.
Жути картон је добио Антонов у 31. минуту.

ОФК БЕОГРАД (4-2-3-1): Чупић – Василић, Обрадовић, Васиљевић, Антонов – Здјелар, Гајић – Палочевић, Јовановић (62. Јанковић), Дражић (77. Алемпијевић) – Вуковић (69. Белић)

ДОЊИ СРЕМ (4-5-1)): Милиновић-Лакићевић, Лакић – Пешић, Црномарковић, Пуношевац, Моро – Шарац, Крунић (62. Јанковић), Бељић (56. Туфегџић), Станисављевић (62. Обуоби) – Спалевић.

У претходна четири меча нисмо победили Сремце, али смо то на овој утакмици итекако надокнадили! Четири гола у мрежи гостујућег голмана за повратак романтике на Карабурму!

Заиста сјајна партија наших играча, а податак да смо послали 17 шутева у оквир гола Доњег Срема довољно говори о нашем учинку на терену!

Свој дан је имао Дејан Дражић са два поготка, а уз раме су му били стрелац и најбољи асистент у нашем тиму ове сезоне, Јовановић, као и Палочевић, Здјелар, Гајић, Василић…

Доњи Срем је запретио у пар наврата, а овога пута Спалевић, који нам је редовно давао голове у дресу крагујевачког Радничког 1923, није успео да нам затресе мрежу, али пречку јесте!

У тиму зелених против нас су наступили бивши Офковци, Станисављевић, Пуношевац и Туфегџић, али им добро познати терен овога пута није донео предност.

Следи пауза у првенству због репрезентативних обавеза у коју улазимо после још једне двонедељне паузе због одложене утакмице против Партизана. Стиче се утисак да нам то и не иде баш наруку јер смо у великом налету! Било како било, очекивања навијача од овог тима се полако остварују, а у наредном колу гостујемо Раду на Бањици.

На крају морамо да искажемо велико незадовољство према односу наших суграђана ка свом Београду, навијачима који нису уз свој тим и очигледно нису препознали да се ствара једна нова генерација наше екипе која може да има велике домете. Треба дати подршку, овим момцима, али и уживати у њиховој игри! Јуче је на стадиону било тек 300 верних навијача!

ВИДЕО ИЗВЕШТАЈ –

“ИЗ МИНУТА У МИНУТ” –

DSCF3813DSCF3817DSCF3829DSCF3822DSCF3821DSCF3864DSCF3868DSCF3873DSCF3889DSCF3890DSCF3895

Leave a Reply

Your email address will not be published.