ФК РАДНИЧКИ – ОФК БЕОГРАД 0-0

Ниш, 08. новембар. Почетни ударац је изведен у 19 часова.

Стадион “Чаир”, гледалаца око 900.

Време: 17 степени.
Терен: Тежак за игру.
Дресови: ФК Раднички у црвеној, а ОФК Београд у плаво-белој комбинацији.

Делегат: ПЕРИЋ Вукомир
Главни судија: КИШ ЧЕПЕГИ Роберт
Први помоћни судија: ПЕТРОВИЋ Дејан
Други помоћни судија: ПАВЛОВИЋ Бранко
Четврти судија: МИЛУТИНОВИЋ Срђан
Први додатни судија: ИЛИЋ Милан
Други додатни судија: НЕДЕЉКОВИЋ Владимир
Посматрач: ВИЋЕНТИЈЕВИЋ Горан

Жути картони: Коларевић, Пуношевац (ФК Раднички), Савић, Здјелар и Јешић (ОФК Београд).

Раднички (4-5-1): Кесић, Пауљевић, Павловић, Ђорђевић, Марјановић, Љубинковић, Петровић (Миленковић од 72.), Коларевић, Пуношевац, Ђуричковић ( Бауржан од 90.), Попара (Батиоха од 60.).
Тренер: Саша Мркић

ОФК Београд (4-5-1): Чупић, Аксентијевић, Савић, Васиљевић, Антонов, Здјелар, Јешић (Јовановић од 61.), Гајић, Андрић, Јанковић (Вуковић од 73.), Дражић (Алемпијевић од 70.).
Тренер: Дејан Ђурђевић

Романтичари већ пет утакмица заредом не знају за победу, а на тим сусретима смо постигли тек два поготка! Као недељу дана раније у Крагујевцу, поново смо видели утакмицу без голова, ФК Раднички Ниш – ОФК Београд 0-0!

На стадиону се окупило до 1000 људи, домаћи ултраси су били подељени на неколико мањих група и већим делом утакмице су певали песме против управе, а Београд је имао подршку у виду тридесетак Униониста.

За разлику од меча на стадиону “Чика Дача”, на “Чаиру” је било дешавања, али недовољно да би се постигао и неки гол. Бар смо приказали смо одлучнију игру, са више жеље!

Утакмицу смо отворили ми са два сјајна шута преко Андрића и Јанковића, да би до краја полувремена домаћи имали иницијативу и неколико покушаја да се угрози гол Чупића. Са наше стране ћемо још поменути покушаје, поново Јанковића и Дражића.

У другом полувремену виђамо нашу дефанзиву и константне нападе Нишлија који су имали доста изгледних шанси и покушаја са дистанце.

Затим, у последњих двадесетак минута ми водимо главну реч на терену, а ударци Гајића, Вуковића и Аксентијевића ипак не проналазе пут до мреже гола голмана Кесића. По левом боку одлично је у нападу дејствовао и Антонов.

У тиму Радничког играју бивши Офковци, Коларевић и Батиоха, а популарни Бати гол се по завршетку утакмице захвалио Унији аплаузом.

Следи пауза у првенству, а наредну утакмицу играмо 19. новембра против Чукаричког у оквиру 1/8 финала националног купа. До краја јесењег дела шампионата очекују нас мечеви против Младости и Јагодине на Карабурми, а гостујемо Црвеној Звезди. Надамо се да ће тренер Ђурђевић наћи начин да се наша катастрофална неефикасност у последње време поправи! Показали смо у овом првенству да итекако можемо да пунимо противничке мреже!

ФОТО РЕПОРТАЖА –

DSCN0571DSCN0573
DSCN0578 DSCN0583DSCN0593DSCN0603

“ИЗ МИНУТА У МИНУТ” –

ВИДЕО ИЗВЕШТАЈ –

Leave a Reply

Your email address will not be published.