ФК ДОЊИ СРЕМ – ОФК БЕОГРАД 0-2 (0-0)

ФК ДОЊИ СРЕМ – ОФК БЕОГРАД 0-2 (0-0)

Пећинци – стадион Катпоинт арена. Гледалаца око 50.

Судија: Синиша Сремац из Руме.

Стрелци: Ивица Јовановић у 47 и Иван Вуковић у 62. минуту.

ФК Доњи Срем: Милиновић, Лакићевић, Пуношевац, Прљевић, Црномарковић, Грујичић, Шарац, Јанковић, Станковић, Обуоби и Марчета. Играли су још: Шегавац, Кошутић, Крунић, Иванов, Бељић, Лакић-Пешић, Мазалица и Булатовић.

ОФК Београд: Драгојевић, Василић, Чоловић, Обрадовић, Даутовић, Цакић, Зарубица, Мицевски, Андрић, Палочевић и Крстовић. Играли су још: Чупић, Аксентијевић, Савић, Васиљевић, Алемпијевић, Јешић, Чучкић, Вуковић и Јовановић.

Коначно смо дошли до победе, макар у контролном мечу! Пауза у првенству је искоришћена за одигравање контролне утакмице у Пећинцима коју смо добили резултатом 2-0

Били смо доста бољи ривал, поготово у другом полувремену када смо извели доста јачи састав него у првом периоду игре. Голове су постигли Јовановић и Вуковић, а од осталих детаља издвајамо “бомбу” коју је упутио млади Чучкић са 30-ак метара. Треба рећи да нисмо могли да рачунамо на младе репрезентативце, а тренер Ђурђевић ће одлучити да ли се неко нов наметнуо за меч против Чукаричког у купу који играмо у среду.

DSCN0880DSCN0855DSCN0866DSCN0870

Leave a Reply

Your email address will not be published.