РЕМИ ЗА КРАЈ ПОЛУСЕЗОНЕ. НАВИЈАЧИ ПОНОВО ПОКРЕЋУ ПИТАЊЕ РЕШЕЊА ЗА ОМЛАДИНСКИ СТАДИОН!

БЕОГРАД, 07. ДЕЦЕМБАР. ПОЧЕТНИ УДАРАЦ ЈЕ ИЗВЕДЕН У 13 ЧАСОВА.

ОМЛАДИНСКИ СТАДИОН, ГЛЕДАЛАЦА ОКО 250.

СТРЕЛЦИ: 1-0 ГАЈИЋ У ’34 И 1-1 ШУШЊАР У 84. МИНУТУ.

ВРЕМЕ: СХЛАДНО СА 6 СТЕПЕНИ
ТЕРЕН: ТЕЖАК ЗА ИГРУ
ДРЕСОВИ: ОФК БЕОГРАД У ПЛАВО – БЕЛОЈ, А ЈАГОДИНА У НАРАНЏАСТОЈ КОМБИНАЦИЈИ.

Делегат: ВУЈОВИЋ Љубиша
Главни судија: ВУЈОВИЋ Мајо
Први помоћни судија: КАУРИН Срђан
Други помоћни судија: МИЛИН Јовица
Четврти судија: ПАВЛОВИЋ Бранко
Први додатни судија: ГЛОЂОВИЋ Владо
Други додатни судија: ВАСИЋ Александар
Посматрач: СИМИЋ Драган

ЖУТИ КАРТОНИ: ВУКОВИЋ (ОФК БЕОГРАД), ЦВЕТКОВИЋ И МИЛИНКОВИЋ (ФК ЈАГОДИНА)

ОФК БЕОГРАД (4-5-1): ЧУПИЋ, АКСЕНТИЈЕВИЋ, САВИЋ, ВАСИЉЕВИЋ, АНТОНОВ, ЗДЈЕЛАР, ГАЈИЋ, ЈОВАНОВИЋ, ДРАЖИЋ, ЈАНКОВИЋ, ВУКОВИЋ. ИГРАЛИ СУ ЈОШ: АЛЕМПИЈЕВИЋ, ПАЛОЧЕВИЋ И АНДРИЋ.
ТРЕНЕР: ДЕЈАН ЂУРЂЕВИЋ

ФК ЈАГОДИНА (4-5-1): ПЕРИЋ, МИЛИНКОВИЋ, ГАШИЋ, ФИЛИПОВИЋ, МИХАЈЛОВИЋ, МИТОШЕВИЋ, ЦВЕТКОВИЋ, ШУШЊАР, ЛЕПОВИЋ, ЈОВАНЧИЋ, ЂУРИЋ. ИГРАЛИ СУ ЈОШ: Ф. АРСЕНИЈЕВИЋ И Н. АРСЕНИЈЕВИЋ.
ТРЕНЕР: СИМО КРУНИЋ

Спуштена је завеса над јесењим делом шампионата. у последњој утакмици првог дела првенства ремизирали смо са Јагодином на Карабурми резултатом 1-1.

Свакако морамо бити задовољни бодовним салдом након 15 одиграних кола. 22 освојена бода су нас позиционирала на 6. место на табели, а поредећи са прошлом сезоном сада имамо 5 бодова више у односу на исти период лане.

Крајњи резултат на овој утакмици је реалан. Били смо бољи у првом делу игре да бисмо се у наставку повукли и то нам се умало није обило о главу јер је Јагодина имала неколико стопостотних шанси и за освојени бод можемо да захвалимо одличном Чупићу!

Јагодина се показала као организованији ривал, а свој дан у нашиј екипи нису имали пре свих Јовановић који је на овој утакмици покварио одличан утисак који је заслужио својим играма ове јесени, те Јанковић који није имао оријентацију на терену, стално је срљао, али му се на жељи и оштрини мора одати свака част. Вуковић је у неколико ситуација био скроз себичан, на силу је хтео да дође до гола и тако упропастио пар добрих акција.

Одличну партију су пружили Чупић, стрелац Гајић, Антонов и Здјелар.

У Јагодини су некадашњи Офковци предвођени тренером Симом Крунићем, Филипом и Немањом Арсенијевићем, Данијелом Гашићем и Иваном Цветковићем.

На стадиону се окупио мизеран број љиди, тек око 250 њих, а Плава унија је још једном подсетила на проблем везан за Омладински стадион!

Следи тромесечна пауза у првенству, а наставак шампионата је предвиђен за 21. фебруар када се састајемо са Војводином.

dscf4640dscf4657

DSCF4591DSCF4595DSCF4601DSCF4646

ВИДЕО ИЗВЕШТАЈ –

Leave a Reply

Your email address will not be published.