ПЛАВА МАШИНА УПАЛИЛА МОТОРЕ

И званично су отпочеле зимске припреме за наставак првенства. Ових дана су обављена стандардна тестирања играча, а данас је тренер Ђурђевић са својим сарадницима извршио прозивку и одржао први тренинг својим изабраницима.

Пре тога су се у клупском прес центру, испред управе клуба, играчима обратили ВД председника Управног одбора, Дракче Димитријевић и члан УО, Александар Гајовић где су играчима пожелели све најбоље у новој години, а пренето је мишљење да клуб има велико поверење у играче од којих очекују да наставе са добрим резултатима. 

Оно што свакако “упада у очи” је то да је тренингу присуствовало преко 40 играча! Њих тачно 42! До пута на турнир у Медулин, на који се иде 18. јануара, вероватно ће бити много тога познатог што се тиче нашег кадровског стања. На главни део припрема, који ће се по традицији обавити у турској Анталији, највероватније ће путовати између 25 и 30 играча.

Од новајлија смо видели само Милоша Антића који игра на позицији задњег везног, а дошао је из младог тима Лација, као и Златка Лишчевића који обавља дефанзивне задатке. У односу на јесењу полусезону у екипи није било Алемпијевића (Чукарички), Вуковића и Драгојевића.

До одласка на Истру тренираће се по два пута дневно на Омладинском стадиону у терминима од 9 и 15 часова.

Навијачка група Плава Унија је, као и сваки пут на отварању нове полусезоне, дочекала своје играче са пиро фештом, а наши првотимци су им се захвалили аплаузом.

p1122394p1122430p1122435p1122436p1122441sken0002'

Leave a Reply

Your email address will not be published.