НЕУБЕДЉИВА ИГРА, ИПАК ПОБЕДА ПРОТИВ ПРОЛЕТЕРА

СТАРА ПАЗОВА, 29. ЈАНУАР. ПОЧЕТНИ УДАРАЦ ЈЕ ИЗВЕДЕН У 13 ЧАСОВА.

ОФК БЕОГРАД – ПРОЛЕТЕР НС 1:0 (0:0)

СУДИЈА: РАДАКОВИЋ НИКОЛА (НОВИ САД)

СТРЕЛАЦ: МАТОВИЋ У 78. МИНУТУ.

ОФК БЕОГРАД: ЧУПИЋ, АКСЕНТИЈЕВИЋ, АНТОНОВ, ДАУТОВИЋ, САВИЋ, ЗДЈЕЛАР, ЛИШЧЕВИЋ, БЕЛАКОВИЋ, ПАЛОЧЕВИЋ, ДУРОЊИЋ И АНДРИЋ. У НАСТАВКУ СУ УШЛИ ЧАНЧАРЕВИЋ, ВАЛЕНТИЋ, ЗЛАТКОВИЋ, МИЦЕВСКИ, С. ЈАНКОВИЋ, ЦАКИЋ, ДРАЖИЋ, ЈОВАНОВИЋ, МАТОВИЋ, АНТИЋ И ЗАРУБИЦА.

ПРОЛЕТЕР НС: БУЗАЏИЈА, ТАНАСИН, МИЛОШЕВИЋ, ТОМЧИЋ, ЖИГИЋ, ЛЕКИЋ, МИЛЈКОВИЋ, ПЕЈИЋ, СТОЈАКОВИЋ, БАБИЋ, ВУЈАКЛИЈА. ИГРАЛИ СУ ЈОШ: НАСТИЋ, МАРИНКОВИЋ, ПАВИЋ, СТАНОЈЕВИЋ, ВЕЛЕМИРОВ, СТАНОЈЕВ, ВАРГА, ЋИПРАНИЋ, ТАСОВАЦ, БЛАГОЈЕВИЋ, СПРЕМО, РАДИВОЈЕВИЋ, БОШКОВИЋ, ЈОВИЧИЋ.

Бледа партија екипе ОФК Београда и Пролетера. Иако се ради о контролној утакмици, у склопу припрема, где су “ноге итекако тешке”, ипак је оно приказано морало да буде на много већем нивоу!

Прво полувреме је протекло у тоталној досади! Видели смо тек по неки покушај Дуроњића, покушавао је по боку Аксентијевић, али све је то било бледо и далеко од тога да се постигне гол.

Штоперски пар Даутовић-Савић је био солидан, мада ни противник није нешто превише карата бацао у напад. Антонов на левом боку није имао ниједан продор, а ни у дефанзиви се није истакао. Аксентијевић на другој страни је барем био активан у нападу.

Веза уопште није функционисала, поготово предњи везни играчи, нисмо знали да повежемо редове и кренемо офанзивније!

У наставку игре, након уласка нових играча, били смо доста конкретнији. Ипак, успели смо да на једвите јаде убацимо гол у мрежу када се после гужве најбоље снашао млади штопер Матовић.

Активан је био Дражић, који је, додуше, по обичају, у једној изгледној шанси непотребно прекомбиновао и од готовог направио вересију. Са друге стране пар пута је добро промешао одбрану новосадског прволигаша и имао пар добрих покушаја. Офанзиван је био и Јовановић, те новајлија Антић.

Треба рећи да је Пролетер у другом полувремену убацио скроз комбинован тим који су већином сачињавали играчи који су на проби! Чини се да смо морали да постигнемо још који погодак, бар због тог податка о саставу противника чије играче ни њихов тренер, Говедарица, не зна све по именима…

Што се тиче нових играча, само је Антић донео позитиван утисак присутним навијачима Београда. Чини се да може бити појачање у нашем везном реду и да ће се временом тек уклопити и показати шта уме.

Лишчевић је био статичан на центру игралишта, Чанчаревић није имао посла, а Валентић се враћа после дуге паузе проузроковане тешком повредом тако да се при већини дуела види да је под великим опрезом.

На главни део припрема, у турску Анталију, крећемо у недељу и тамо остајемо све до 15. фебруара. Очекује нас шест мечева, а противници су Кошице, Нордсјеланд, Карпати, Шериф, Волин и Зенит.

DSCN0210DSCN0172DSCN0186DSCN0187DSCN0194DSCN0197DSCN0200DSCN0201DSCN0203DSCN0208DSCN0209

Leave a Reply

Your email address will not be published.