ФК СПАРТАК – ОФК БЕОГРАД 1-0 (1-0)

ФК СПАРТАК – ОФК БЕОГРАД 1-0 (1-0)

СТРЕЛАЦ: ЂОРЂЕ ИВАНОВИЋ У 14. МИНУТУ.

СУБОТИЦА, 28 ФЕБРУАР. ПОЧЕТНИ УДАРАЦ ЈЕ ИЗВЕДЕН У 13:30.

СТАДИОН, ГЛЕДАЛАЦА ОКО 350.

ВРЕМЕ: КИШОВИТО СА 8 СТЕПЕНИ
ТЕРЕН: ТЕЖАК ЗА ИГРУ
ДРЕСОВИ: ФК СПАРТАК У ПЛАВО БЕЛОЈ, ОФК БЕОГРАД У РОЗЕ КОМБИНАЦИЈИ.

Делегат: КОВИЋ Драган
Главни судија: ТРАИЛОВИЋ Денис
Први помоћни судија: ПЕТРОВИЋ Оливер
Други помоћни судија: ЈОВАНОВИЋ Бојан
Четврти судија: МИЛУТИНОВИЋ Срђан
Први додатни судија: БРДАР Илија
Други додатни судија: СИМОВИЋ Новак
Посматрач: САВИЋ Здравко

ЖУТИ КАРТОН: НЕМАЊА АНТОНОВ

СПАРТАК (4-5-1): МИРКОВИЋ, ПЛАВШИЋ, ТОРБИЦА, ДУКИЋ, МИЛОШЕВИЋ, МИЛИЋ, АНТОНИЋ, МАКСИМОВИЋ, ИЛИЋ, ЛАЗАРЕВИЋ И ИВАНОВИЋ. ИГРАЛИ СУ ЈОШ: ФАРКАШ, МРКЕЛА И ГЕОРГИЈЕВИЋ.
ТРЕНЕР: ПЕТАР КУРЋУБИЋ

ОФК БЕОГРАД (4-5-1): ЧУПИЋ, АНТОНОВ, ПЛАНИЋ, ЈЕШИЋ, ПАЛОЧЕВИЋ, ДАУТОВИЋ, ДУРОЊИЋ, МИЦЕВСКИ, ЛИШЧЕВИЋ, БЕЛАКОВИЋ И АНДРИЋ. ИГРАЛИ СУ ЈОШ: ЗАРУБИЦА И ЈАНКОВИЋ.
ТРЕНЕР: ДЕЈАН ЂУРЂЕВИЋ.

Навијаче Београда је у Суботици дочекао, најблаже речено, шокантан састав вољеног тима! На конференцији за медије пре почетка меча је најављено да смо хендикепирани бројним повредама и картонима, али нико није могао ни да наслути да ће на терен истрчати само пет играча који су почели меч прошлог кола против Војводине! Из прве поставе у нашем тиму у Суботици су били само Чупић, Антонов, Палочевић, Лишчевић и Планић!

Наше издање је било очајно, то не вреди ни коментарисати, само смо се утопили у сивило које је тог дана владало на суботичком Градском стадиону! Киша је падала, терен је личио на ораницу, празне трибине, домаћи навијачи који бојкотују управу, стадион који је у рангу са нашим и не зна се који је у катастрофалнијем стању, приказали су на делу слику и прилику нашег фудбала који је дотакао само дно! Прилаз стадиону је за посебну причу (погледати слике у наставку), па су гостујући навијачи морали да пролазе кроз терен који би једва савладао трактор, или неки гусеничар! Катастрофа!

Играчи Спартака су промашили бројне прилике, пре свих наш бивши играч Милић који је доста шанси сам себи створио, а постигли су гол после наше грешке. Спартак је забележио прву победу након оне коју је извојевао крајем прошлог септембра! Милић је на крају утакмице показао да није заборавио на навијаче и клуб у ком је провео толике године па је дошао до трибине са гостујућим фановима који су га поздравили!

Наш навални ред уопште није успео да озбиљније угрози гол домаћих, па је, пре свих Андрић, деловао тотално индиспонирано, а касније и Зарубица.

У наредном колу дочекујемо крушевачки Напредак, а видећемо да ли ће бити услова да се утакмица одигра јер се у наредним данима најављују обилније снежне падавине.

dscf5671

dscf5691

dscf5735ПРИЛАЗ СТАДИОНУ –

DSCN0447DSCN0394DSCN0396DSCN0399

Leave a Reply

Your email address will not be published.