ОФК БЕОГРАД – ФК БОРАЦ 1-0 (0-0)

ОФК БЕОГРАД – БОРАЦ 1:0(0:0)

Омладински стадион на Карабурми, гледалаца 500.

Време: Сунчано са 15 степени.
Терен: Солидан за игру
Дресови: ОФК Београд у плаво белој, а Борац у црвено белој комбинацији

Главни судија је био Денис Траиловић, а помоћници Милош Гагић и Дарко Расинац.

Стрелац: Лишчевић у 57. минуту за ОФК Београд.

Жути картони: Савић, Јовановић, Аксентијевић (ОФК Београд), Божић, Крунић, Живковић, Маслаћ и Гојковић (Борац).

Црвени картон: Савић (ОФК Београд) у 85.минуту.

ОФК БЕОГРАД (4-5-1): Чупић, Аксентијевић, Даутовић, Савић, Антонов, Лишчевић, Здјелар, Дражић (Гајић), Јовановић, Јанковић (Мицевски) и Андрић (Матовић). 
Тренер: Дејан Ђурђевић

БОРАЦ (4-5-1): Бајић (Дробњак), Обрадовић, Живковић, Маслаћ, Гојковић, Божић, Јованчић, Крунић, Зец, Ожеговић (Нешовић) и Ђерић (Машовић).
Тренер: Богић Богићевић

Након пораза у Новом Пазару уследила је победа ОФК Београда. На Карабурми је савладан чачански Борац поготком зимске аквизиције из лајковачког Железничара, Златка Лишчевића.

Виђена је уткмица препуна шанси, махом пред голом Борца и присутни су могли да уживају у доста отвореној игри оба тима, у сјајном амбијенту који је створила Плава унија по пролећном сунцу.

Гости су направили пар гужви на крају утакмице након којих су тражили једанаестерце, а пре једне такве ситуације виђен је и неспортски гест гостујућег играча, Ожеговића, који није испоштовао фер плеј и враћену лопту из аута, већ је сам себи створио гол шансу коју је анулирао Чупић. Треба рећи да је и нама могао да буде досуђен пенал у првом полувремену након играња руком играча Борца у свом казненом простору.

Заслужена победа Романтичара, а навијачи наставлјају своју борбу за спас Омладинског стадиона. Овог пута су истакли паролу следеће садржине: “ОВДЕ ОФКА ЖИВИ, ОВДЕ ЛОПТА ИДЕ – СА ОМЛАДИНЦА НЕ СЕЛИМО СЕ НИГДЕ!”

Следи пауза у првенству након које идемо у госте екипи Вождовца.

ВИДЕО ИЗВЕШТАЈ –

11086284_834561703283161_1105275163_oDSCF5887DSCF5888DSCF5953

Leave a Reply

Your email address will not be published.