ОФК БЕОГРАД – ФК ПАРТИЗАН 1-3 (0-1)

ОФК БЕОГРАД – ФК ПАРТИЗАН 1-3 (0-1)

СТРЕЛЦИ: Живковић 15′, 50′, Шапоњић 63′, Зарубица 85′.

БЕОГРАД, 04. АПРИЛ. ПОЧЕТНИ УДАРАЦ ЈЕ ИЗВЕДЕН У 16:00 ЧАСОВА.

СТАДИОН “ФК ОБИЛИЋ”, ГЛЕДАЛАЦА ОКО 2500.

ВРЕМЕ: СУНЧАНО СА 22 СТЕПЕНА
ТЕРЕН: ТЕЖАК ЗА ИГРУ
ДРЕСОВИ: ОФК БЕОГРАД У ПЛАВО БЕЛОЈ, А ПАРТИЗАН У ЦРНО БЕЛОЈ КОМБИНАЦИЈИ.

Делегат: НОВОВИЋ Велибор (Београд)
Главни судија: ГЛОЂОВИЋ Владо (Врбас)
Први помоћни судија: СТОЈКОВИЋ Урош (Београд)
Други помоћни судија: КАУРИН Срђан (Суботица)
Четврти судија: СТАНОЈЕВИЋ Бојан (Београд)
Додатне судије: ВАСИЋ Александар (Нови Жедник) и ДИМИТРИЈЕВИЋ Дејан (Лозница)

Жути картони: Лишчевић 52′, Антонов 55′, Јанковић 75′ (ОФК Београд) и Шапоњић 55′(Партизан)

ОФК Београд (4-2-3-1): Чупић, Антонов, Здјелар, Савић, Јанковић Марко (Зарубица од 75′), Дражић, Даутовић, Аксентијевић, Гајић, Јовановић (Палочевић од 61′), Лишчевић (Антић од 61′).
Тренер: Дејан Ђурђевић

Партизан (4-4-2): Живковић Живко, Бандаловски, Волков (Петровић Немања од 69′), Илић Бранко, Балажиц, Брашанац, Дринчић, Илић Саша (Грбић од 65′), Живковић Андрија, Шапоњић (Нинковић од 80′), Бабовић.
Тренер: Зоран Милинковић

Због катастрофалног стања у коме се Омладински стадион налази, по први пут нисмо били домаћини на стадиону на Карабурми. Навијачка група “Плава унија” годинама уназад упозорава на тотално девастиран стадион, а изгледа да смо дошли до краја јер, како је најављено, ОФК Београд више неће моћи да буде домаћин на Омладинцу нити на једној утакмици од наредне сезоне. Унионисти су се огласили саопштењем па на утакмици против Партизана нису давали организовану подршку својим играчима!

Играчи су пре утакмице изнели паролу – РЕШЕЊЕ ЗА ОМЛАДИНАЦ – ХИТНО, на центар игралишта, али су то урадили на страшно лош начин те се парола није могла јасно видети!

Сама утакмица је почела доста добро по нас и велика је штета што иницијативу и стопостотну шансу Гајића нисмо крунисали голом. Првих пестнаестак минута игре на терену је било тотално егал. Ипак, након гола Партизана у 15. минуту, који је постигнут из чисте офсајд позиције, тотално смо погубили концепт игре и ретко да смо касније успевали да вежемо неколико конкретних пасова.

Играчи Партизана, чини се нису били нешто претерано бољи такмац као што крајњи резултат говори. Наши ривали су одлично стајали на терену, затворили све прилазе свом голу и користили контранападе за стварање шанси.

Остала два примљена гола су продукт наших катастрофалних грешака, а почасни погодак за нас постигао је Зарубица, свој први у нашем дресу.

Победа Партизана је заслужена, ако не гледамо да су повели нерегулатним голом који нас је тотално сасекао. Ипак, за овај пораз смо само ми криви!

У наредном мечу играмо у Пећинцима против домаћег, Доњег Срема.

DSCN0938
ВИДЕО ИЗВЕШТАЈ –

Leave a Reply

Your email address will not be published.