ФК ЧУКАРИЧКИ – ОФК БЕОГРАД 1-0 (1-0)

БЕОГРАД, 29. АПРИЛ. ПОЧЕТНИ УДАРАЦ ЈЕ ИЗВЕДЕН У 17 ЧАСОВА.

СТРЕЛАЦ: СЛАВОЉУБ СРНИЋ У 29.МИНУТУ

СТАДИОН НА БАНОВОМ БРДУ, ГЛЕДАЛАЦА 350.

ВРЕМЕ: БЕЗ ПАДАВИНА, 13 СТЕПЕНИ
ТЕРЕН: ОДЛИЧАН ЗА ИГРУ
ДРЕСОВИ: ЧУКАРИЧКИ У БЕЛОЈ, А ОФК БЕОГРАД У ПЛАВО БЕЛОЈ КОМБИНАЦИЈИ.

Делегат: КАРАСИ Станислав
Главни судија: МИЛИЋЕВИЋ Милорад
Први помоћни судија: МИЛУТИНОВИЋ Срђан
Други помоћни судија: СТОЈАНОВИЋ Ивица
Четврти судија: ПЕТРОВИЋ Оливер
Први додатни судија: ПОПОВИЋ Марко
Други додатни судија: ЈЕРЕМИЋ Милан
Посматрач: ТОМИЋ Грујица
ФК ЧУКАРИЧКИ (4-5-1): СТЕВАНОВИЋ, СРНИЋ, СТОЈИЉКОВИЋ, МАТИЋ, СРНИЋ, РЕГАН, СТОЈКОВИЋ, ОСТОЈИЋ, БОЈИЋ , БРЕЖАНЧИЋ, РЕНДУЛИЋ. ИГРАЛИ СУ ЈОШ: МАНДИЋ, ТОДОРОВИЋ, ПАВЛОВИЋ.
ТРЕНЕР: МИЛОЈЕВИЋ ВЛАДАН.
ОФК БЕОГРАД (4-5-1): ЧУПИЋ, АКСЕНТИЈЕВИЋ, ПЛАНИЋ, ДАУТОВИЋ, АНТОНОВ, ЗДЈЕЛАР, ГАЈИЋ, ДРАЖИЋ, ЛИШЧЕВИЋ, АНТИЋ, ЈОВАНОВИЋ. ИГРАЛИ СУ ЈОШ: ЈАНКОВИЋ, ПАЛОЧЕВИЋ, ЗАРУБИЦА.
ТРЕНЕР: ЂУРЂЕВИЋ ДЕЈАН.
Очекивали смо растерећене фудбалере са обе стране, жељне надигравања, али ипак смо видели доста нервозну утакмицу у којој је Чукарички био бољи, тачно за један гол!
Ми смо имали више лопте у ногама, али је то било јалово. Чукарички је још једном показао да је страшно организована екипа, да свако зна свој део посла, да одлично стоје на терену, а то на крају доноси победу. Дали су гол на време и базирали се на контранападе, а затворили су све путеве до своје мреже.
Наши играчи су били у доста ситуација спори, вртели су лопту на средини које су доста пута губили, или су се завлачили у “шуму” играча, а, пре свих, Здјелар је слао доста лоших пасова.
Наша лева страна у дефанзиви као да није постојала. Антонов и Дражић су се мењали на позицији бека, а противници су их избацивали из игре као да се ради о  играчима неке од омладинских селекција! Када се Антонов повредио, за кога можемо рећи да је у офанзиви био солидан, леви бок са, због конституције, спорим Даутовићем, је још слабије брањен, играли смо са три играча у последњој линији, но противници нису били превише заинтересовани за офанзиву, већ су се базирали да сачувају минимално вођство.
Тренер Ђурђевић је покушао изменама, када је убацио Јанковића и Палочевића, да мало покрене игру, али ништа конкретно осим бројних корнера и компликовања нисмо видели! Касније је ушао и Зарубица, али он је трчао по целом десном боку без икакве оријентације.
Треба рећи да су домаћи играчи били толико “прљави”, да су на сваки начин хтели да испровоцирају наше младе играче, да је то било баш ружно за гледати. У томе се истицао Бојић који је показао на делу о каквом се примитивцу ради, а све похвале иду на рачун Аксентијевића који није подлегао провокацијама “супарника” да добије други жути картон и искључење. Здјелар са друге стране није поступао искусно и нон стоп се сукобљавао са противником. Чини се да Планић, као капитен, неке ствари на терену мора да регулише и што се тиче наших играча, али пре свега да укаже судији на провокације противника. Судија Милићевић је био на доста ниском нивоу и никако није држао конце на терену у својим рукама! У доста наврата су се ствари отеле контроли!
У нашем тиму похвале за игру иду на рачун Аксентијевића, Планића, донекле Гајића и Антонова, док су тотално неприметни, између осталих, били Дражић и Лишчевић, који неупоредиво боље партије пружа када је на боку и штоперу од позиције задњег везног.
На крају, Чукарички нас је победио и трећи пут ове сезоне! Наши играчи и стручни штаб требају да се угледају на њихов начин игре, никако на примитивизам анти фер плеј који показују на терену. Офанзивно, оштро, просто, дати гол на време, заштитити свој гол, чекати грешку противника, сећи им пасове и на хитре контранападе их угрожавати! Мора да се зна ко где стоји на терену! Ми то на овој утакмици, као ни на већини њих то нисмо имали! Не можемо ни “да се вадимо” на младост, јер је и Чукарички састављен од доста младих играча које предводе неколико искусних и проверених фудбалера.
Шанса да се резултатски искупимо кје већ у недељу на утакмици против “фењераша”, крагујевачког Радничког!
DSCF6384DSCF6388DSCF6415DSCF6443ВИДЕО ИЗВЕШТАЈ –

Leave a Reply

Your email address will not be published.