ОФК БЕОГРАД – ФК РАДНИЧКИ 1923 2-0 (2-0)

БЕОГРАД, 03 АПРИЛ. ПОЧЕТНИ УДАРАЦ ЈЕ ИЗВЕДЕН У 17 ЧАСОВА.

ОМЛАДИНСКИ СТАДИОН, ГЛЕДАЛАЦА ОКО 250.

СТРЕЛЦИ: ДАРКО МИЦЕВСКИ И МАРКО ЈАНКОВИЋ.

ВРЕМЕ: СУНЧАНО СА 26 СТЕПЕНИ
ТЕРЕН: СОЛИДАН ЗА ИГРУ
ДРЕСОВИ: ОФК БЕОГРАД У ПЛАВО БЕЛОЈ, А РАДНИЧКИ 1923 У ЦРВЕНОЈ КОМБИНАЦИЈИ.

Делегат: КОВИЋ Драган
Главни судија: ОБРАДОВИЋ Срђан
Први помоћни судија: МИНИЋ Милан
Други помоћни судија: ПАВЛОВИЋ Бранко
Четврти судија: КАРАНОВИЋ Дарко
Први додатни судија: МАНОЈЛОВИЋ Далибор
Други додатни судија: МАСЛАКОВИЋ Милан
Посматрач: ЧОЛИЋ Душан

ЖУТИ КАРТОНИ: ПЛАНИЋ, ГАЈИЋ, МАТОВИЋ (ОФК БЕОГРАД), ТИОДОРОВИЋ, БОНСУ, МИЉУШ Д, МИЉУШ Г И КЕЉЕВИЋ (ФК РАДНИЧКИ 1923).

ОФК БЕОГРАД (4-5-1): ЧАНЧАРЕВИЋ, АКСЕНТИЈЕВИЋ, ПЛАНИЋ, МАТОВИЋ, ЛИШЧЕВИЋ, ЗАРУБИЦА, АНТИЋ, ГАЈИЋ, ЈОВАНОВИЋ, ЈАНКОВИЋ МАРКО, МИЦЕВСКИ. ИГРАЛИ СУ ЈОШ: ЈАНКОВИЋ СТЕФАН, ДУРОЊИЋ И ПАЛОЧЕВИЋ
ТРЕНЕР: ДЕЈАН ЂУРЂЕВИЋ

РАДНИЧКИ 1923 (4-5-1): ТРИФУНОВИЋ, БОНСУ, РОДИЋ, МИЛЕТИЋ, МИЉУШ БОЈАН, ВИДОВИЋ, ТИОДОРОВИЋ, КЕЉЕВИЋ, МИЉУШ ДЕЈАН, ПОПОВИЋ, МИЛОВАНОВИЋ. ИГРАЛИ СУ ЈОШ: ТРАЈКОВИЋ, ЛУКИЋ И ЧОНКА.
ТРЕНЕР: НЕШКО МИЛОВАНОВИЋ

Рутинска победа на Карабурми над “отписаним” крагујевачким Радничким 1923. Овај тријумф нас је вратио у борбу за излазак у Европу!

Тренер Ђурђевић је мало “промешао карте” и дао шансу играчима који нису добијали превише прилике за игру ове сезоне. Уместо Чупића, на гол је стао Чанчаревић, коме је ово био деби у нашем дресу, а на терену су били и Матовић, Дуроњић, Јанковић С и Зарубица.

Евро гол је постигао Мицевски из слободног ударца, а коначан резултат је поставио Јанковић Марко након што је Јовановић покушао да лобује истрчалог голмана Трифуновића.

Током целог меча смо доминирали и рутински привели крај меча до победе. Нешто слично начину на који нас је у прошлом колу победио Чукарички.

Сјајне шансе за нас су пропустили и Матовић, мицевски, Лишчевић, Антић и Јанковић Стефан. Гости су припретили у неколико ситуација и то преко Миљуш и Тиодоровић.

У наредном колу смо поново домаћини. У госте нам долази нишки Раднички, а до краја сезоне нас очекују утакмице које уграмо у Лучанима, против Црвене Звезде на Врачару и у последњем колу у Јагодини.

dscf6459dscf6478dscf6461Навијачка група Плава унија је паролом показала да је уз легендарног нападача, а сада тренера наше кадетске селекције, Петра Дивића коме је преминула супруга.

dscf6484

ВИДЕО ИЗВЕШТАЈ –


“ИЗ МИНУТА У МИНУТ” –

Leave a Reply

Your email address will not be published.