ОФК БЕОГРАД – ФК РАДНИЧКИ 0-0

БЕОГРАД, 09. МАЈ. ПОЧЕТНИ УДАРАЦ ЈЕ ИЗВЕДЕН У 17 ЧАСОВА.

ОМЛАДИНСКИ СТАДИОН, ГЛЕДАЛАЦА ОКО 350.

ВРЕМЕ: СУНЧАНО СА 26 СТЕПЕНИ
ТЕРЕН: ДОБАР ЗА ИГРУ
ДРЕСОВИ: ОФК БЕОГРАД У ПЛАВО БЕЛОЈ, А РАДНИЧКИ У БЕЛОЈ КОМБИНАЦИЈИ.

Делегат: МИЛАНОВИЋ Добрица
Главни судија: НИКОЛИЋ Бојан
Први помоћни судија: ЧАЂЕНОВИЋ Владимир
Други помоћни судија: КУРЧУБИЋ Ненад
Четврти судија: ПЕТКОВИЋ Мирољуб
Први додатни судија: ВУЈОВИЋ Мајо
Други додатни судија: БРДАР Илија
Посматрач: АВРАМОВИЋ Сава

ЖУТИ КАРТОНИ: АКСЕНТИЈЕВИЋ, АНТИЋ (ОФК БЕОГРАД), ЋУЛУМ, ЂОРЂЕВИЋ, ЗЕМЛИАНУКИН (ФК РАДНИЧКИ).

ОФК БЕОГРАД (4-5-1): Чупић, Лишевић, Даутовић, Матовић, Аксентијевић, Мицевски, Здјелар, Палочевић ( од 73. минута Јанковић ), Дражић ( од 80. минута Дуроњић ), Антић ( од 67. минута Андрић ), Јовановић
Тренер: Дејан Ђурђевић

РАДНИЧКИ (4-5-1): Борјан, Павловић, Р. Булатовић, Лакић Пешић, Ђорђевић, Марјановић, Коларевић ( од 82. минута Мркић ), Ћулум, Ђуричковић, Земљанухин ( од 62. минута Ашћерић ), Пејчић ( од 90. минута Томић )
Тренер: Милан Раставац

На утакмици која је, по свој прилици, последња која ће бити одиграна на оваквом Омладинском стадиону, састали су се Офковци и нишки Раднички.

Утакмицу су обележили навијачи ОФК Београда који су својим спектаклом овај тужни дан преточили у понос, а све је кулминирало по завршетку утакмице када су навијачи, заједно са играчима, на атлетској стази, певали песме посвећене борби за изградњу новог Омладинца!

Сама утакмица, коју су навијачи испратили са великом пажњом и жељом да се избори место на табели које води у Европу, завршена је без голова.

Ми смо били десетковани, као по навици у овом пролећном делу сезоне, тако да то није било ништа ново. Овог пута нисмо могли да рачунамо на штоперски тандем, Планић – Савић, те Гајића, Антонова и Јанковића. Ни Нишлије нису биле комплетне, њима је због повреда и картона фалило неколико стандардних играча.

Утакмицу је пресудика ситуација када је Антић, након што се спетљао, ипак, из непосредне близине голу успео да добро шутира, али је погодио пречку, а на одбијену лопту је хитро реаговао Јовановић који је покушао маказицама да затресе мрежу госта, али је лопта отишла преко гола!

Велике шансе смо пропустили и преко Дражића и Палочевића! Поред тога, шутеве су опробали Лишчевић и Мицевски.

Гости су припретили у неколико наврата, а најконкретнију шансу су пропустили у надокнади времена. Раније је свој гол, брзом реакцијом, спасао Чупић, а једна лопта га је умало изненадила када се незгодно одбила од “џомбе” на терену, прескочила га и погодила пречку!

Колике толике шансе за излазак у квалификације за Лигу Европе имамо и даље. У преостала три меча нас очекују утакмице против Младости у Лучанима, Црвене Звезде на Врачару, а у последњем колу гостујемо у Јагодини.

DSCF6523DSCF6539DSCF6582

DSC_0499

ВИДЕО ИЗВЕШТАЈ –

Leave a Reply

Your email address will not be published.