ФК МЛАДОСТ – ОФК БЕОГРАД 4-2 (3-1)

ЛУЧАНИ, 13. МАЈ. ПОЧЕТНИ УДАРАЦ ЈЕ ИЗВЕДЕН У 17 ЧАСОВА.

СТАДИОН СЦ “МЛАДОСТ”, ГЛЕДАЛАЦА ОКО 250.

ВРЕМЕ: СУНЧАНО СА 26 СТЕПЕНИ
ТЕРЕН: СОЛИДАН ЗА ИГРУ
ДРЕСОВИ: ФК МЛАДОСТ У ПЛАВОЈ, А ОФК БЕОГРАД У БЕЛОЈ КОМБИНАЦИЈИ.

СТРЕЛЦИ: Тешић у 4, Езе у 15, Л. Јовановић у 21. и С. Јовановић у 88. минуту за Младост а И. Јовановић у 32. и 78. минуту (из једанаестерца) за ОФК Београд. Жути картон: Гашић (Младост).

Делегат: ПЕРИЋ Вукомир
Главни судија: ВУЈОВИЋ Мајо
Први помоћни судија: ПОТОЧАН Дејан
Други помоћни судија: МИЛОВАНОВИЋ Милан
Четврти судија: СТАНОЈЕВИЋ Горан
Први додатни судија: КИШ ЧЕПЕГИ Роберт
Други додатни судија: ШИРОКИ Зоран
Посматрач: РАДУЛОВИЋ Драган

ЖУТИ КАРТОН ЈЕ ДОБИО МИЛАН ГАШИЋ (ФК МЛАДОСТ).

ФК Младост (4-5-1): Крзнарић, Тешић, Големић, Оташевић, Пешић, Радин, Гаврић (од 73. Гашић), Л. Јовановић (од 65. Црномарковић), С. Јовановић, Живадиновић, Езе (од 46. Милосављевић)
Тренер: Нешко Миловановић

ОФК Београд (4-5-1): Чупић, Лишчевић, Даутовић, Матовић, Аксентијевић, Здјелар, Гајић, Антић (од 62. Зарубица), Дражић (од 46. Андрић), Мицевски (од 46. Палочевић), И. Јовановић
Тренер: Дејан Ђурђевић

Једно од најблеђих издања иших играча ове сезоне! Оне који су бодрили Београд у Лучанима није толико погодила лоша игра, или прејефтино примљени голови, колико јесте сраман однос према дресу чије боје бране барем половине играча!

Толику летаргију скорије нисмо видели! Имали смо утисак као да се налазимо на некој од утакмица са летњих припрема. Спарно време, чују се цврчци, тек нешто преко 200 гледалаца…

Већ у 21. минуту смо губили са чак 3-0! Сви голови су “прејефтино” примљени! Поготово смо преко леве стране били порозни. У нападу безидејни, а податак да је корпулентни штопер Даутовић у другом полувремену највише желео да покрене наш напад, довољно говори о нашој офанзиви!

Једини играч који је био на висини задатка био је Ивица Јовановић који је постигао два поготка, и стиче се утисак да је он у овој сезони био наш најконкретнији првотимац са до сада осам постигнутих голова и шест асистенција!

Овим поразом су распршене наде о нашем евро учешћу у наредној сезони, а до краја првенства су остале још две утакмице – на Врачару против Црвене Звезде и у Јагодини! Играчи, ово више не сме да се понавља!

DSCN0208ВИДЕО ИЗВЕШТАЈ –


Leave a Reply

Your email address will not be published.