FK Javor – OFK Beograd 1-3 (0-1)

Tri evrogola!

Ivanjica, 02. novembar. Početni udarac izveden u 13:30 časova.

Stadion FK Javor, gledalaca oko 400.

Vreme: Prijatno sa 20 stepena.
Teren: Solidan za igru.
Dresovi: FK Javor u belim, a OFK Beograd u plavo – belim dresovima.

Strelci: 0-1 Micevski u 42, 0-2 Čavrić u 58, 0-3 Paločević u 64 i 1-3 Čečarić u 86. minutu.

Glavni sudija: Anđelovski Novica
Pomoćni sudija 1: Pavlović Branko
Pomoćni sudija 2: Korajlija Milan
Četvrti sudija: Bogićević Saša
Dodatni pomoćni sudija 1: Bogdanović Darko
Dodatni pomoćni sudija 2: Santrač Dejan
Posmatrač: Abdulahu Abdula
Delegat: Ristanović Josip

Žuti kartoni: Sotirović (FK Javor), Antonov i Gajić (OFK Beograd).

FK JAVOR (4-5-1): Matović, Gojačanin, Miletić (P.Đorđević), Milović, Ž.Đokić, Alempijević, J. Đokić, Docić (Dražić), Veselinović, Ivković (Čečarić), Sotirović.
Trener: Bogić Bogićević

OFK BEOGRAD (4-2-4): Pavlović, Bates, Planić, Vasiljević, Antonov, Micevski (Radivojević), Gajić, Paločević (Ivanović), Ješić, Čavrić, Dražić.
Trener: Zlatko Krmpotić

Pobeda u Ivanjici! Čak tri evrogola su postigli naši igrači! Lagana pobeda, na isti način na koji su nas savladale mnoge ekipe ove sezone. FK Javor – OFK Beograd 1-3!

Pored ove utakmice i u Užicu prošle sezone (4-3 za Slobodu), u prvenstvu nismo dali tri gola na gostujućem terenu u poslednjih desetak godina. U kupu smo bili uspešniji pa smo toliko pogodaka dali C. Zvezdi, Inđiji i Mokroj gori.

Prelepe golove sa distance su postigli Micevski i Paločević, a Čavrić je konačno uradio ono što se očekuje od njega, pretračao je pola terena, suparničke igrače i rutinski loptu sproveo u mrežu Matovića.

Pobedu svog tima na ovom gostovanju ispratilo je oko 30 navijača Beograda, a na celom stadionu se okupilo oko 400 gledalaca.

Pobeda još više dobija na značaju ako imamo u vidu da smo bili lišeni usluga Golubovića, Damjanovića, Zdjelara, Bogavca i S. Kovačevića. Krmpotić je morao da improvizuje pa tako nismo imali klasičnog napadača. Ipak, naši klincu su svojom ofanzivnom igrom i šutevima sa distance odneli ceo plen na Karaburmu!

Još mesec dana je ostalo do kraja polusezone i pet utakmica. Sa Jagodinom igramo kući, zatim sledi Kruševac u gostima, domaćini smo Zvezdi (pominje se da ćemo možda igrati na stadion Obilića) i na kraju sedmog decembra gostujemo Donjem Sremu u Pećincima. Pre poslednjeg kola, 4. decembra igramo i utakmicu 1/4 finala kupa.

POGLEDAJTE NAJZANIMLJIVIJE DETALJE SA MEČA!
izvor: youtube.com

PREGLED DEŠAVANJA IZ MINUTA U MINUT POGLEDAJTE NA  – MOZZART MEČ CENTRU!