OFK BEOGRAD – FK JAGODINA 3-2 (3-1)

Umalo od gotovog veresija. Sjajni Dražić!

Beograd, 09. novembar. Početni udarac izveden u 13:30 h.

Omladinski stadion, gledalaca oko 350.

Vreme: Sunčano sa 21 stepen.
Teren: Solidan za igru.
Dresovi: OFK Beograd u plavo – belim, a FK Jagodina u belim  dresovima.

Strelci: 1-0 Dražić u 11, 2-0 Gajić u 35, 2-1 Živanović u 40, 3-1 Dražić u 45 i Šušnar u 90. minutu.

Glavni sudija: Gogić Miodrag
Pomoćni sudija 1: Petrović Dejan
Pomoćni sudija 2: Kaurin Srđan
Četvrti sudija: Milin Jovica
Dodatni pomoćni sudija 1: Glođović Vlado
Dodatni pomoćni sudija 2: Vujović Majo
Posmatrač: Avramović Sava
Delegat: Danilović Branko

Žuti kartoni: Dražić (OFK Beograd), Mihajlović, Damjanović i Milinković (FK Jagodina).

OFK Beograd (4-2-4): Pavlović, Bates, Planić, Vasiljević, Antonov, Zdjelar, Gajić, Ješić, Paločević, Dražić, Čavrić. Igrali su još: Micevski, Golubović i Kovačević.
Trener: Zlatko Krmpotić

FK Jagodina (4-5-1): Djuričić, Milinković, El Monir, Živanović, Mihajlović, Cvetković, Lepović, Damjanović, Arsenijević, Djurić, Pešić. Igrali su još: Šušnjar, Mitošević i Vučinić.
Trener: Mladen Dodić

Konačno gledamo FUDBAL na Karaburmi! Mladi Dražić nam je vratio veru u naš tim i uopšte u domaći fudbal! Momak stvarno pleni svojim igrama, a u završnici se poigravao da suparničkim igračima, pa je postigao i dva prelepa gola. Strelac je takođe bio i najmlađi na terenu, Milan Gajić.

Ipak, sve smo mogli da upropastimo jer smo se previše opustili u finišu meča kada nas je samo sreća spasla da protivnik ne izjednači! Isto tako smo primili dva prejeftina gola, oba puta posle izvedenog prekida i te greške se ponavljaju iz utakmice u utakmicu!

Na stadionu je bilo tek oko 350 gledalaca, a pre početka utakmice Predsednik Skupštine kluba, Momčilo Minić je poklonio dres sa brojem 50 kapitenu Vasiljeviću u čast njegove jubilarne utakmice u plavo belom dresu.

Treba reći da je policija nepotrebno sprovodila strogoću pa je tako pored rigoroznog pretresa (nisu dopuštali na primer da se unese paket žvakaćih guma, svako je morao da da lične podatke koji su upisani u policijske “teftere”), oterala sa stadiona sve mališane koji su meč ipak gledali kroz rešetku iza južne tribine. Antireklama za ljude da posete ionako prazne stadione. Suludim merama, koje stoje u zakonu, a koji je očigledno pisao neko ko nije proveo previše vremena na sportskim borilištima, stadioni postaju sve manje posećeni! Da li su i tim ljudima koji su donosili taj zakon branili da gledaju svoje timove kada su bili mladi?!

U svakom slučaju, ko je bio na utakmici sigurno je otišao kući pun utisaka i romantika se, pre svega zbog Dražića, ponovo vratila na Omladinski stadion! Posle serije očajnih rezultata, zabeležili smo treću pobedu u nizu!

Sledi pauza u šampionatu zbog reprezentatitvnih obaveza, a do 7. decembra kada je na programu poslednje kolo jesenje polusezone, igramo sa Napretkom u Kruševcu, potom sa Crvenom Zvezdom kući (pominje se da ćemo biti domaćini na Vračaru?!), pa na red dolazi utakmica 1/4 finala nacionalnog kupa, a u poslednjem kolu gostujemo u Pećincima. Stanje na tabeli je takvo da ako povežemo par dobrih rezultata možemo da se preselimo u gornji dom tabele!

NAPRED BEOGRAD!

POGLEDAJTE NAJZANIMLJIVIJE DETALJE SA MEČA!
izvor: youtube.com

PREGLED DEŠAVANJA IZ MINUTA U MINUT POGLEDAJTE NA  – MOZZART MEČ CENTRU!