СРПСКОЛИГАШ БОЉИ ТАКМАЦ У ПРИЈАТЕЉСКОМ МЕЧУ У ЛАЈКОВЦУ!

На прелепом стадиону у Лајковцу, Офковци су одиграли контролни меч у ком нису одушевили. Чак до 86. минута су домаћи имали предност од 2:0, а до ремија смо дошли преко голова које је постигао Вуковић!

ФК Железничар – ОФК Београд 2-2!

Београд је наступио у свом најјачем саставу, додуше нису сви играчи који су стартери у шампионату играли заједно, било је доста измена, али без обзира на то, на крају можемо бити пресрећни крајњим, слабим резултатом! Железничар је имао минимум пет-шест гол шанси и сами су криви што нас на крају нису резултатски понизили!

У нашем тиму не можемо неког посебно да издвојимо. Солидне партије су пружили Антонов, Јовановић, Алемпијевић, Обрадовић, Здјелар, али ништа спектакуларно са њихове стране нисмо видели. Оно што можемо да похвалимо је да се играло доста јаким темпом, без превише калкулација. Имали смо боље издање него на прошлонедељној спаринг утакмици против Дунава у Старим Бановцима, где смо такође имали утакмицу за заборав, али тад је скоро комплетан тим био резервни и попуњен омладинцима.

Наравно да је нахбитније да ми бележимо сјајне резултате у такмичарским мечевима, ипак, наша историја обавезује играче да се и на пријатељским сусретима бележе боља издања!

У наредном колу, након паузе у шампионату, гостујемо екипи ФК Рад.

DSCN0525 DSCN0456 DSCN0458 DSCN0462 DSCN0482 DSCN0504 DSCN0505 DSCN0511 DSCN0520 DSCN0513aaaDSCN0524 DSCN0518

РЕПОРТАЖА