НАШ ОМЛАДИНСКИ ТИМ ПОРАЖЕН НА “ЦАРЕВОЈ ЋУПРИЈИ”

БАСК – ОФК БЕОГРАД 3-0 (2-0)

“БАСК АРЕНА”, ГЛЕДАЛАЦА ОКО 50.

СУДИЈА: ИГОР СТОЈИЛКОВИЋ.

СТРЕЛЦИ: ЈАНКОВИЋ У 11, ДРОБЊАК У 43 И В. ЛЕКОВИЋ У 88. МИНУТУ.

БАСК: ЦВИТКОВАЦ, ТАНОВИЋ, СТОЈАНОВИЋ, ПЕТРОВИЋ, ЂОРЂЕВИЋ, ТРАЈКОВИЋ, КРСТИЋ, СТАНКОВИЋ, ДРОБЊАК, МИЛЕНКОВИЋ И ЈАНКОВИЋ. ИГРАЛИ СУ ЈОШ: ЈОВАНОВИЋ, ЂУКЕТИЋ, У. ЛЕКОВИЋ, ШКОРИЋ, В. ЛЕКОВИЋ, ГРУБОР, ОСМАН, МУШИКИЋ, МИЛИЋ И ТОДОРОВИЋ.

ОФК БЕОГРАД: ШПОЉАРИЋ, БАТИНИЦА, ЧОЛОВИЋ, МАТОВИЋ, ЗЛАТКОВИЋ, СЕКУЛИЋ, ЈОВАНОВИЋ, ЦУЦКИЋ, БЕЛИЋ, ЈАНКОВИЋ И ДУРОЊИЋ. ИГРАЛИ СУ ЈОШ: НОКИЋ, ФИЛИПОВИЋ, ШИШКОВ, БЕЛАКОВИЋ И ГИГИЋ.

Тренер Ђурђевић је овог пута одлучио да на традиционалном контролном мечу, који се игра између два првенствена кола, изведе екипу састављену од играча који су полазници омладинске школе од којих су тек неки дебитовали за први тим.

По доста хладном времену, са јаком кошавом, имали смо прилику да се упознамо са могућностима играча који ће вероватно за годину-две бити носиоци наше игре, али нико од њих се није прославио! У одбрани нам је “дувала промаја”, поготово по боковима, везни ред је био тотално статичан, спор, компликовало се без намере да се крене одлучније ка голу, слабо смо се кретали, напад је био одсечен и неупотребљив, а нисмо видели ни неке посебне продоре по боку.

БАСК је у првом делу утакмице извео такође доста млад тим. Нису ни они превише одисали квалитетом, али су успели да искористе наше грешке и постигну два гола. У другом полувремену су увели искусне играче и рутински завршили меч постигавши још један погодак.

У недељу од 13 часова играмо последњи меч јесење полусезоне када на Карабурму долази екипа Јагодине.

DSCN0969

DSCN0986 DSCN0988 DSCN0989 DSCN0992 DSCN0976 DSCN0979 DSCN0980 DSCN0982

РЕПОРТАЖА