ОФКОВЦИ КРЕНУЛИ У НОВУ СЕЗОНУ!

ДАНАС ЈЕ ИЗВРШЕНА ПРОЗИВКА И ОДРЖАН ПРВИ ТРЕНИНГ НА ПРИПРЕМАМА ЗА НОВУ СЕЗОНУ! КАРАБУРМА ЈЕ НАКОН ТРИ НЕДЕЉЕ ПОНОВО ОЖИВЕЛА!

ИГРАЧИМА СУ СЕ У 10 САТИ, У ПРЕСС САЛИ ОМЛАДИНСКОГ СТАДИОНА, ОБРАТИЛИ ЧЛАНОВИ УПРАВЕ КЛУБА, ДРАКЧЕ ДИМИТРИЈЕВИЋ, АЛЕКСАНДАР ПИВИЋ И НОВАК РАШИЋ, КОЈИ СУ ПОЖЕЛЕЛИ ДОБРО ЗДРАВЉЕ И ВРЕДАН И УСПЕШАН РАД НАШИМ ПРВОТИМЦИМА, КАО И ДЕЈАН ЂУРЂЕВИЋ КОЈИ ЈЕ ПРЕДСТАВИО ПЛАН ПРИПРЕМА.

ДО ПЕТКА ЋЕ СЕ ТРЕНИРАТИ НА ОМЛАДИНЦУ, ДА БИ СЕ ПОТОМ ОТПУТОВАЛО У КАЊИЖУ НА ЈЕДЕНОНЕДЕЉНЕ ПРИПРЕМЕ. НАКОН ПОВРАТКА НА КАРАБУРМУ ПЛАНИРАН ЈЕ ОДЛАЗАК НА ГЛАВНИ ДЕО ПРИПРЕМА КОЈИ ЋЕ СЕ ОДРЖАТИ КАО И ПРОШЛОГ ЛЕТА НА ЗЛАТИБОРУ, А ДОМАЋИН ЋЕ НАЈВЕРОВАТНИЈЕ БИТИ ХОТЕЛ “ПАЛИСАД”. НОВА СЕЗОНА ЈЕ НА ПРОГРАМУ ВЕЋ ОД 18. ЈУЛА!

ШТО СЕ ТИЧЕ КОНТРОЛНИХ УТАКМИЦА, ЗА САДА УГОВОРЕНА ЈЕ ЈЕДНА. У СТАРОЈ ПАЗОВИ ЋЕМО 28. ЈУНА ИМАТИ ДОСТА КВАЛИТЕТНУ ПРОВЕРУ ЈЕР ЋЕ РИВАЛ БИТИ ЧЛАН НАЈБОЉЕ РУСКЕ ЛИГЕ, ЕКИПА МОРДОВИЈЕ ИЗ САРАНСКА.

ПРЕЛАЗНИ РОК ЈЕ ПОЧЕО ДАНАС. ДО САДА СУ НАС НАПУСТИЛИ ИВИЦА ЈОВАНОВИЋ (ШВАЈЦАРСКА), ПАЛОЧЕВИЋ (ФК ВОЈВОДИНА), БЕЛИЋ (?), СЕКУЛИЋ (?), АКСЕНТИЈЕВИЋ (AEK?), ДОК ЈЕ СТАТУС МАРКА ЈАНКОВИЋА И САШЕ ЗДЈЕЛАРА ЗА САДА НЕДОУМИЦА ЈЕР СУ ДО САДА КОД НАС ИГРАЛИ КАО ПОЗАМЉЕНИ ИГРАЧИ ИЗ ОЛИМПИЈАКОСА. НА ПРОЗИВЦИ НИСУ БИЛИ НИ АНТОНОВ И ГАЈИЋ КОЈИ СА УСПЕХОМ БРАНЕ БОЈЕ НА СП ЗА МЛАДЕ ДО 20 ГОДИНА КОЈЕ СЕ ОДРЖАВА НА НОВОМ ЗЕЛАНДУ. ФАЛИЛО ЈЕ И НЕКОЛИКО МЛАДИХ ИГРАЧА КОЈИ СУ ДО СКОРА ИГРАЛИ ОМЛАДИНСКУ ЛИГУ.

ШТО СЕ ТИЧЕ ДОЛАЗАКА, ЗА САДА НИКО ЗВАНИЧНО НИЈЕ ПОЈАЧАО НАШЕ РЕДОВЕ. ЗВАНИЧНО, ИМА ДОСТА ПОНУДА ЗА ГАЈИЋА И АНТНОВОВА, А ЊИХОВ ЕВЕНТУАЛНИ ОДЛАЗАК СА КАРАБУРМЕ ДИКТИРАО БИ И СПИСАК ПРИДОШЛИЦА НА НАШ СТАДИОН.

ПОГЛЕДАЈТЕ СНИМАК СПОРТНЕТВОРКА СА ДАНАШЊЕ ПРОЗИВКЕ ИГРАЧА!

dizajn6DSCN1168DSCN1171DSCN1172DSCN1174DSCN117511422859_10204837455991770_1409180234_o

ВЕСТИ