У ОСТОЈИЋЕВУ ОДИГРАНА ПРВА УТАКМИЦА ОВЕ СЕЗОНЕ

ОФК БЕОГРАД – СЛОГА (О) 4:0 (1:0)

СТРЕЛЦИ: ШКРБИЋ 25, САРАЈЛИН 70. И ДИМИТРОВ У 80 И 88. МИНУТУ ЗА ОФК БЕОГРАД

Судија: Шевехази (Остојићево)

Гледалаца око 200.

ОФК БЕОГРАД: ЧАНЧАРЕВИЋ, ФЕЈСА, ЈЕШИЋ, ЛИШЧЕВИЋ, АНТИЋ, ДАУТОВИЋ, ГАШИЋ, БЕЛАКОВИЋ, ГОЈКОВ, ЧОЛОВИЋ, ШКРБИЋ. ИГРАЛИ СУ ЈОШ: ЧУПИЋ, ЗЛАТКОВИЋ, МАТОВИЋ, САРАЈЛИН, ЦУЦКИЋ, БАТИНИЦА, СИМИЋ, ДИМИТРОВ, СМИЉАНИЋ, МАРКОВИЋ.

СЛОГА: ТОМАШЕВ, ТОМИШИЋ, БОШЊАКОВ, СИМИЋ, ЖИВКОВИЋ, БАШТОВАНОВ, НАЂ, Б. БАУК, МАНДИЋ, ДИМИЋ, Н. БАУК. ИГРАЛИ СУ ЈОШ: ДРАЈЛОВИЋ, САВИЋ, КЕЛЕУА, БАШТОГ, ТЕПАВАЦ, БУЛАЈИЋ, ЂУЗА, БУДОВАЛЧЕВ.

ПОГЛЕДАЛИ СМО И ПРЕМИЈЕРНИ МЕЧ ОВЕ СЕЗОНЕ! ТРЕНЕР ЂУРЂЕВИЋ ЈЕ БОРАВАК НА ЈЕДНОНЕДЕЉНИМ ПРИПРЕМАМА ИСКОРИСТИО ЗА ОДИГРАВАЊЕ КОНТРОЛНЕ УТАКМИЦЕ. СЕКРЕТАР СТРУЧНОГ ШТАБА ЈЕ ИМАО ПРОБЛЕМА ДА ЗАКАЖЕ СШАРИНГ МЕЧ ЈЕР НИЈЕ БИЛО РАСПОЛОЖИВИХ ПРОТИВНИКА, АЛИ ЈЕ ИПАК УСПЕО ДА УГОВОРИ УТАКМИЦУ ПРОТИВ ЧЛАНА ПЛФ СУБОТИЦА, ЕКИПЕ СЛОГЕ ИЗ ОБЛИЖЊЕГ ОСТОЈИЋЕВА.

ПО ХЛАДНОМ ВРЕМЕНУ И ВЕТРУ ОКУПИЛО СЕ ОКО 200 ГЛЕДАЛАЦА.

НАША ДВА КОМПЛЕТНО РАЗЛИЧИТА ТИМА СУ ОДИГРАЛА ПО ПОЛУВРЕМЕ И НА ТЕРЕН ЈЕ ИСТРЧАО ВЕЛИКИ БРОЈ НАШИХ ПОТЕНЦИЈАЛНИХ ПОЈАЧАЊА. НИСМО ВИДЕЛИ ДА СЕ НЕКО ПОСЕБНО НАМЕТНУО ЗА ТИХ 45 ОДИГРАНИХ МИНУТА, А ДВОСТРУКУ СТРЕЛАЦ ЈЕ БИО ДИМИТРОВ, ДОСКОРАШЊИ ИГРАЧ ПИРОТСКОГ РАДНИЧКОГ. РАДИ СЕ О РОБУСНОМ ИГРАЧУ, НЕ ТОЛИКО ВИСОКОМ, КОЛИКО СНАЖНОМ. ДОБРУ ПАРТИЈУ ПРУЖИО ЈЕ И ПОВРАТНИК У ТИМ ПОСЛЕ ТЕШКЕ ПОВРЕДЕ, МЛАДЕН САРАЈЛИН.

ОФКОВЦИ СУ У КАЊИЖИ ДО ПЕТКА, А ПОТОМ СЕ ВРАЋАЈУ НА КАРАБУРМУ. У НЕДЕЉУ, 28. ЈУНА ИГРАМО У СТАРОЈ ПАЗОВИ ПРОТИВ РУСКЕ МОРДОВИЈЕ ДА БИ СЕ ВЕЋ СУТРАДАН ОТИШЛО НА ЗЛАТИБОР ГДЕ СЕ ОСТАЈЕ 12 ДАНА.

DSCN1402 DSCN1390 DSCN1396 DSCN1400

РЕПОРТАЖА