ФК МОРДОВИЈА – ОФК БЕОГРАД 2-1 (1-0)

СЦ “СТАРА ПАЗОВА”, ТЕРЕН БРОЈ 10 – “МИШЕЛ ПЛАТИНИ”.

ГЛЕДАЛАЦА ОКО 50.

СТРЕЛЦИ: 1-0 ЛУТЧЕНКО У 27,  2-0 МОХАМЕЦКИН У 56, 2-1 ШКРБИЋ У 71. МИНУТУ.

Офковци су имали доста јаког противника за овај почетни део припрема. Намерили смо се на члана руске елитне дивизије, екипу Мордовије из града Саранска.

Иако су Руси доста искуснији, физички јачи, нису били толико убедљиви против нашег тима који је у фази формирања. Били су бољи таман за тај један гол. 

У нашиј екипи смо од новајлија видели Стефановића на месту задњег везног, доскорашњег играча Сутјеске, Бенјамина који је на истој позицији, а долази из Швајцарске, Фејсу на левом беку који је тренирао целе прошле полусезоне са нама, везисту Чоловића, бичног офанзивца Смиљанића и “тешког” шпица Димитрова. Нико од њих се није посебно истакао и направио разлику на терену, али такође нисмо видели ни превише њихових грешака.

Радује повратак Ивице Јовановића који је на овој утакмици понео и капитенску траку. Ако не нађе понуду која задовољава његове услове остаће у нашем табору.

Голове смо примили након грешака, наша задња линија је имала пар киксева, а у нападу нисмо имали превише изгледних прилика. Солидан је био стрелац Шкрбић, а Дражић је у једној ситуацији добрано промешао гостујуће играче, али, по ко зна који пут, у самој завршници компликује и већ виђени погодак се претвара у изгубљену лопту, а убрзо након тога примамо и гол!

У табору Руса на месту штопера је играо наш некадашњи левокрилни нападач, Владимир Божовић, који је на овој утакмици узео улогу штопера. Божа је такође пришао навијачима Београда, поздравио их и показао да није заборавио дане проведене на Карабурми где се као играч и афирмисао.

Од данас смо на главном делу припрема које се одвијају на Златибору. Очекују нас нове утакмице, а њихов календар ћемо објавити чим се буду уговориле.

69015d52cdb2deda437b4395d56c9b243668b7d743c9e61daec6949181c18c6f
DSC_0080 DSC_0067  DSC_0076 DSC_0090

РЕПОРТАЖА