У полуфиналу са Јагодином!

Романтичари домаћини у првој утакмици…

Данас је, у СЦ “Стара Пазова”, обављен дуго очекивани жреб за полуфинале националног купа! Противник плаво белих биће екипа ФК Јагодина, бранилац Купа Србије! У првом полуфиналном мечу бићемо домаћини, а утакмице су на програму 26. марта, односно 09. априла. У другом полуфиналном пару играће ФК Војводина и ФК Спартак.

Главни део церемоније жреба обавио је селектор шампионске селекције до 19 година, Љубинко Друловић.

У првом контакту оперативаца два клуба договорено је да ће се реванш меч у Јагодини играти под светлошћу рефлектора, а накнадно ће се одредити тачни термини утакмица.

Навијачи доста очекују од наредног прелазног рока где очекују неопходна појачања, али и то да ли ће се остварити најаве и прилив финансијских средстава који ће стабилизовати стање у клубу.

У сваком случају, после прошлогодишњег полуфинала, надамо се да је коначно дошло време да трофеј купа вратимо у наше витрине из којих је отишао пре скоро 48 година!

DSCN2510

ВЕСТИ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>