Београд, 30. март. Почетни ударац је изведен у 14:30 часова.

Омладински стадион, гледалаца: око 3300.

Време: Пријатно за игру са 20 степени.
Терен: Солидан за игру.
Дресови: ОФК Београд у плаво белој, а ФК Партизан у белој комбинацији.

Стрелци: 0:1 Васиљевић (ауогол), 0-2 Илић у 57. минуту.

Делегат: ЗДРАВКОВИЋ Србољуб
Главни судија: МАЖИЋ Милорад
Први помоћни судија: РИСТИЋ Милован
Други помоћни судија: ПЕТРОВИЋ Дејан
Четврти судија: ЈАНИЋИЈЕВИЋ Зоран
Први додатни судија: ВАСИЋ Александар
Други додатни судија: БРДАР Илија
Посматрач: РАДОВАНОВИЋ Драган

Жути картони: Волков (ФК Партизан)

ОФК БЕОГРАД (4-5-1): Зечевић, Василић, Планић, Васиљевић, Обрадовић, Здјелар, Пилиповић (од 60. Мицевски), Гајић (од 81. Станисављевић), Чаврић, Палочевић (од 46. Јешић), Дражић. Тренер: Крмпотић.

ПАРТИЗАН (4-3-3): Лукач, Вулићевић, Обрадовић, Станковић, Волков, Дринчић, Брашанац, Илић (од 77. Пантић), Лука (од 65. Малбашић), А. Живковић (од 90+1 Грбић), Шкулетић. Тренер: Николић.

Пети пораз у пролећном делу сезоне! На претпоследњем смо месту на табели и у наредном колу на Бањици играмо утакмицу која може да одлучи о нашем даљем останку у лиги!

Није се променила тактика у нашем тиму и у клубу су убеђени да треба да наставимо са отвореном игром и да ће резултати већ сами доћи јер смо млад, али квалитетан састав! Хтели смо да се надигравамо са, за наше дечаке, прејаким Партизаном, а на целој утакмици нисмо забележили нити једну шансу!

Па људи зар не видите да нешто мора да се мења у нашој тактици?! Скоро цела лига игра бункер и из пар искориштених контри долази до победа! Ми се поигравамо на терену, а ни гол не можемо да дамо! Колико смо само изгубили лопти на средини терена?

Гости су могли да нас понизе са много вишим резултатом у њихову корист, али су се добрано испромашивали!

Ми смо на почетку меча наступили офанзивно, али су наши најистуренији играчи, Чаврић и Дражић били тотално анемични, статични и немаштовити!

Први гол смо примили у најгорем моменту, у другом минуту надокнаде, а што је најгоре, Васиљевић је постигао аутогол!

Ако смо се у првом периоду игре и држали на терену, у наставку смо тотално положили ориужја, а гост је искусно привео крају утакмицу и забележио нову победу!

ФОТО ПРИЧА –

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>