Тесан пораз ОКК у Новом Саду. Важан дуел са Динамиком у понедељак!

Клонфери су после Суботице, тесно изгубили и у Новом Саду од домаће Војводине са 97:91.

Видно уморни и значајно ослабљени не играњем четворице важних играча, Клонфери нису смогли снаге да победе домаћу Војводину.

Грешкама Вујића и дискутабилним одлукама судија, поготову на крају четврте четвртине и на крају продужетка, резултовале су поразом романтичара.

Клонфере је као и у Ваљеву, пре три дана, предводио невероватни Мусић са 29 поена, 10 асистенција и индексом корисности 43!

Током читаве утакмице резултат се кретао до највише пет поена разлике на обе стране. Почетак другог дела, боље је отворио домаћин, али је наш Београд успео да анулира предност домаћина, како би се у задњу четвртину ушло са нерешеним резултатом. Током целе четврте четвртине се играло кош за кош, да би на 1:21 до краја Војводина имала плус 4, да би сјајним Мусићевим улазом, кош плус фаул и једним отвореним шутом, Београд стекао предност. Нажалост, после тајм аута, Војводина је успела да изједначи на 7 секунди пре краја утакмице. Да би Клонфери после тајм аута и сјајно одигране акције, Алтин Исламовић узео шут за три поена, али лопта није хтела да прође кроз обруч, пошто је претходно два пута ударила од њега.

У продужетак се ушло са погођеним тројкама домаћима, али је екипа тренера Вићетнића успела опет да се врати у живот на два минута до краја продужетка. Али дискутабилним одлукама судија и промашајима са полу дистанце, плаво-бели нису могли више.

Клонфери се и поред несрећног пораза у Новом Саду, налазе на челу Кошаркашке лиге Србије.

Следећа утакмица је на програму већ у понедељак, 3.12. , са почетком у 18х, у дворани ,, Мега Фектори ,, где нас очекује дерби са екипом Дyнамика.

Клонфери позивају све љубитеље и навијаче, којима је плаво-бела боја у срцу, да дођу у понедељак у што већем броју и да подрже свој тим.