ФК СЛОБОДА – ОФК БЕОГРАД 0-2 (0-1)

Победом смо спасли сезону!

Ужице, 04. децембар. Почетни ударац је изведен у 13 часова. Стадион “Беглук”, гледалаца око 850. Време: Хладно са 3 степена.
Терен: Солидан за игру.
Дресови: ФК Слобода у црно – црвеним, а ОФК Београд у плаво – белим дресовима. Стрелци: 0-1 Јешић у ’27, 0-2 Чаврић у 82. минуту.

Главни судија: Владо Глодјовић
Помоћници: Дејан Петровић и Бранко Павловић.
Четврти судија: Дејан Сантрач
Делегат: Благоје Милошевић Жути картони: Пилиповић, Тиаго, Миличић, Долмагић (ФК Слобода), Павловић, Ивановић и Палочевић (ОФК Београд. Црвени картон је добио Василић у 86. минуту.

ОФК Београд (4-5-1): Павловић, Голубовић, Планић, Васиљевић, Антонов, Гајић, Мицевски, Јешић, Палочевић, Ивановић, Чаврић. Играли су још: Батес, Дражић и Дамјановић.

Тренер: Златко Крмпотић
ФК Слобода (4-5-1): Ранковић, Василић, Пејовић, Пурић, Пилиповић, Бабић, Окуно, Гојковић, Крстић, Тијаго, Ловрић. Играли су још: Миличић и Долмагић.
Тренер: Љубиша Стаменковић

Браво дечаци! Изборено је полуфинале купа на гостовању у Ужицу! Оаачајна полусезона која је за нама је овим путем спасена и навијачи ће исто као и прошле сезоне преко предуге зимске паузе маштати о освајању новог трофеја купа после читавих 48 година! Романтичари су славили евроголовима Јешића и Чаврића, кладионичарским речником речено – из двојке у двојку/дупла победа! Домаћину није помогао ни скандал приликом жреба када нам је на волшебан начин одузето домаћинство, али сада наша победа добија на још већем значају због тога!

На стадиону се окупило нешто мање од хиљаду навијача, међу којима и педесетак присталица Београда. Штета што домаћин није имао слуха за величину утакмице па је одустао од првобитно планираног вечерњег термина што је сигурно утицало на слабију посету. Одличну партију су пружили Голубовић, Павловић, који је спасао пар стопостотних шанси домаћих, те Палочевић, Чаврић, Јешић… Треба рећи да смо били ослабљени за Здјелара, али су посао задњег везног добро обавили Гајић и Мицевски. У сваком случају, деловали смо као организована екипа која зна шта жели и како да до тога дође! За разлику од нас домаћин је деловао доста лошије, очигледно је да је атмосфера у њиховом клубу на доста лошем нивоу, да се све иде на силу, а то све има своју цену. Када се погледа протокол, Слобода је на овој утакмици имала 16, уместо 18 играча који су конкурисали да истрче на терен.

У полуфиналу можемо играти двомеч са Спартаком, Војводином, или Јагодином. Сви са нестрпљењем очекујемо да се закаже жреб, а он је најављен да ће се одржати овог месеца! До одласка на паузу очекује нас још гостовање у Пећинцима домаћем ФК Доњи Срем!

DSCN2184.jpg12-5-2013_8_44_08_PM.JPGDSCN2148.jpgDSCN2249.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.