Крмпотић поново на кормилу Београда!

Након оставке Милана Милановића, нови тренер Београда неће бити Драгољуб Беквалац, који се помињао у свим медијима као замена за популарног “Швабу”, већ поново, како преноси “Спортски журнал”, Златко Крмпотић!

Медији су објавили да ће сутра у 12 сати Крмпотић бити представљен као нови/стари шеф стручног штаба ОФК Београда!

Клуб је након завршетка јесењег дела шампионата прекинуо сарадњу са Крмпотићем, да би га сад, само пар месеци касније, вратио на нашу тренерску клупу!

До сада је у два наврата био наш стратег. Први пут у сезони 1999/00, а други пут ове сезоне када је наследио Зорана Милинковића који је отишао у грчки Арис.

Занимљиво је да је искусни стратег јесенас преузео клуб у 5. колу када смо играли против нишког Радничког када смо славили са 2-1. Прва његова утакмица у новом мандату на Карабурми биће поново против Нишлија, овог пута у гостима.

У стручни штаб се враћају Миодраг Анђелковић и Саша Кљајић који ће тако наставити сарадњу са популарним Крмпотом коју су имали током јесење полусезоне.

Видећемо да ли ће Крмпотић успети да покрене наше младиће, које добро познаје, пре свега за полуфиналну утакмицу коју играмо 26. марта против Јагодине на Омладинском стадиону, али и за победе у шампионату где смо тренутно на ивици опстанка!

krmpotic-promo-ofk

Leave a Reply

Your email address will not be published.