Наставак првенства у недељу

Како преноси званични клупски сајт, на адресу нашег клуба стигао је допис Заједнице Суперлигаша. Уколико се ванредно стање укине у петак, утакмице 29. кола домаћег шампионата биће на програму у недељу у 17 часова, а последњи меч овогодишњег издања Јелен Супер лиге би се одиграо у среду у 17 часова.

Допис преносимо у целости –

У складу са препоруком Министарства омладине и спорта коју вам достављамо у прилогу и договором са Фудбалским савезом Србије, обавештавамо вас да постоји могућност наставка првенства и одигравања утакмица 29. кола Јелен Супер лиге Србије, у недељу 25. маја са почетком у 17:00 часова.

Сходно томе обавеза клубова је да ураде све припремне радње везане за организацију наведених утакмица. Уколико се утакмице 29. кола одиграју у наведеном термину обавештавамо вас да ће се последње 30. коло одиграти у среду 28. маја са почетком у 17:00 часова. Накнадна обавештења и додатне информације доставићемо вам благовремено.

На управо завршеној седници Заједнице Суперлигаша донео је низ важних одлука, а цело саопштење можете прочитати на њиховом званичном сајту!

34i4hi0

Leave a Reply

Your email address will not be published.