ФК РАД – ОФК БЕОГРАД 1-1 (0-1)

БЕОГРАД, 19. ОКТОБАР. ПОЧЕТНИ УДАРАЦ ИЗВЕДЕН У 15 ЧАСОВА.

СТАДИОН “ФК ОБИЛИЋ”, ГЛЕДАЛАЦА ОКО 700.

СТРЕЛЦИ: 0-1 МИЦЕВСКИ У 23, 1-1 ВЕСЕЛИНОВИЋ У 48. МИНУТУ.

Време: Сунчано 19 степени.
Терен: Тежак за игру.
Дресови: ФК Рад у плавој, а ОФК Београд розе комбинацији.

Делегат: ПОПОВИЋ Миодраг
Главни судија: ДИМИТРИЈЕВИЋ Дејан
Први помоћни судија: ПОТОЧАН Дејан
Други помоћни судија: МИХАЈЛОВИЋ Милан
Четврти судија: ПЕТРОВИЋ Дејан
Први додатни судија: ЈЕРЕМИЋ Милан
Други додатни судија: ПОПОВИЋ Марко
Посматрач: АВРАМОВИЋ Сава

Жути картони: Јелић (Рад), Василић и Миц евски (ОФК Београд)
ФК РАД (4-5-1): РАДУНОВИЋ, РАСПОПОВИЋ, МАРАШ, РОДИЋ, ГЊАТИЋ, МИЛОШЕВИЋ, СИМИЋ, ВЕСЕЛИНОВИЋ, ПРОВИЋ, ЈЕЛИЋ. ИГРАЛИ СУ ЈОШ И ДЕНИЋ, МИХАЈЛОВИЋ И МИЛИСАВЉЕВИЋ.
ТРЕНЕР: МИЛАН МИЛАНОВИЋ
ОФК БЕОГРАД (4-5-1): ЧУПИЋ, ВАСИЛИЋ, ОБРАДОВИЋ, ВАСИЉЕВИЋ, АНТОНОВ, МИЦЕВСКИ, ЈОВАНОВИЋ, ГАЈИЋ, ВУКОВИЋ, ПАЛОЧЕВИЋ, ДРАЖИЋ. ИГРАЛИ СУ ЈОШ И АЛЕМПИЈЕВИЋ, ЈЕШИЋ И БЕЛИЋ.
ТРЕНЕР: ДЕЈАН ЂУРЂЕВИЋ
После серије одличних резултата, на ред је дошло и лоше издање! На Врачару смо играли са Радом, а крајњих 1-1 је резултат са којим можемо бити задовољни! У првом полувремену смо били нешто бољи ривал, а у наставку нас је тим са Бањице тотално надиграо и само голману Чупићу можемо да будемо захвални на освојеном боду!
Романтичарима је итекако фалило жеље и залагања! Поред одличног Чупића прелазну оцену добијају тек Антонов, Јовановић  и Василић.
Задња линија са Обрадовићем и Васиљевићем је правила превише грешака, задњи везни су нам преспори, а предњи као да не постоји јер је Палочевић већину утакмице био на боковима, а не на свом централном месту тако да веза са нападом није ни постојала! Дражић је беспотребно компликовао и тако пропустио неколико обећавајућих контранапада.
Да ли је пауза у првенству у којој је пола тима било одсутно јер су били у разним репрезентативним селекцијама па је на тренинзима екипа била десеткована узрок наше слабе игре то не знамо, али овакав наступ не сме да се понавља. Мора да се покаже више жеље и да екипа буде повезанија! Једино слабије издање смо имали у првом колу у Новом Саду! пПиче и тражење алибија у лошем терену не “пију воду”!
Рад је екипа од које смо у сваком случају квалитетнији и морали смо да забележимо победу, а не да једва одржимо реми! Поготово им је слаба карика у екипи голман Радуновић који је и направио велики кикс који је искористио Мицевски за наше вођство.
Статистика каже да је ово први реми после 11 међусобно одиграних дуела, а Београд је на терен истрчао у розе дресовима!
У наредном колу играмо са Чукаричким на Карабурми, а у среду, која долази после те утакмице, гостујемо Партизану.
IMG_3263IMG_3359IMG_2718IMG_2778IMG_2849IMG_2905IMG_3011IMG_3014IMG_3112IMG_3384

ВИДЕО ИЗВЕШТАЈ –

“ИЗ МИНУТА У МИНУТ” –

Leave a Reply

Your email address will not be published.