Uz Saleta za povratak OFK Beograda!

Navijači, veterani, mnogobrojni bivši igrači stoje iza ideje da Saša Stevanović, bivši golman OFK Beograda postane prvi čovek kluba.

Navešćemo pojedine argumente koji su osnova ove ideje:

– Saša Stevanović poznaje OFK Beograd, njegovu veličinu, strukturu i probleme. U karijeri je zabeležio trocifren broj nastupa za naš klub.

– U mađarskom Đeru proveo je više od 10 godina, gde je bio kapiten i predvodnik generacije koja je nakon 30 godina donela titulu tom klubu.

– Nakon igračke karijere, uz poverenje biva izabran za sportskog direktora Đera, gde stiče iskustvo na upravljačkim funkcijama. U tom periodu ima odličan odnos sa navijačima, fudbalskim radnicima, sportskim novinarima.

– Saša Stevanović je u više navrata pokazao poštovanje prema OFK Beogradu i navijačima. Jedan je od prvih koji se odazvao pozivu na rođendansku utakmicu, član je udruženja KPO.

– Svoje ljudske kvalitete dokazao je i van terena. Užasna tragedija koja je zadesila košarkašicu Natašu Kovačević, koja je u sudaru u Mađarskoj ostala bez noge, poznata je ljudima u Srbiji. Saša Stevanović je puno i nesebično pomogao Nataši. Ona je takođe bila gost na proslavi rođendana OFK Beograda.

Ubeđeni smo da Saša Stevanović može na Omladinski stadion da donese prave sportske vrednosti, koje će pomoći u povratku Romantike na stare staze.

Uz Saleta, za povratak OFK Beograda!Svi zajedno. #klubprijateljaofkbeograda#ofkbeograd