Зимска пауза је на Омладинском стадиону протекла радно. Иако сви чекамо на конкретне радове и комплетно нов стадион ком алтернатива нису никаква крпљења, треба похвалити и бити срећан када видимо и остале мање радове.

После дужег времена коначно су урађени неопходни радови на реновацији помоћног терена са вештачком травом. Уграђене су нове гумене грануле које дају флексибилност пластичном травнатом тепиху. Првотимци и полазници Омладинске школе, који тај терен свакодневно користе, су се у последњем периоду доста жалили да је терен превише тврд, а самим тим су се лакше и повређивали. Сада је све то доведено у ред, а још остаје да се на појединим, мањим деловима, замени вештачка трава.

Поред радова на помоћном терену, комплетно су реновиране просторије иза јужне трибине у којима живи део првотимаца и играча наших омладинских категорија.

На крају, реновиране су и свлачионице тако да ће фудбалери у наредном периоду имати доста боље услове за рад.

ГРАДСКА ВЛАСТ МОРА ДА ПРЕСТАНЕ ДА ИГНОРИШЕ ОВАЈ ВЕЛИКИ ПРОБЛЕМ И КОНАЧНО НАЂЕ РЕШЕЊЕ ЗА ИЗГРАДЊУ НОВОГ ОМЛАДИНЦА! САЧУВАЈМО ОМЛАДИНСКИ СТАДИОН!

CAM00914CAM00913CAM00908CAM00916CAM01381CAM01375CAM01378CAM01405

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>