Клуб споразумно прекинуо сарадњу са Милановићем

Милан Милановић више није тренер ОФК Београда! Пораз од Новог Пазара на сред Карабурме је била кап која је прелила препуну чашу жучи изазвану лошим резултатима!

Милановић нас је преузео ове зиме, али није успео да уигра екипу ни након целих зимских припрема, четири одиграна кола, а ни солидно одрађени прелазни рок није донео оно што се од нашег тима очекује.

“Разлози одласка су јасни – одиграли смо четири утакмице и освојили један бод. Немам више снаге да се борим, немам снаге за још једно чудо, после Хајдука из Куле и Новог Пазара, и зато сам поднео оставку”, рекао је Милановић агенцији Бета. – “Имали смо две добре утакмице које смо изгубили. Били смо доминантни и против Чукаричког и Новог Пазара, али нисмо дали гол, а примили смо. Ако екипа настави тако да игра, има добре шансе да избори опстанак и да уради нешто више у купу”, рекао је Милановић.

Популарни “Шваба” се вратио на Карабурму, као званично најбољи тренер ЈСЛ, али се на Омладинском стадиону ипак није снашао па смо у наставку шампионске трке дошли у зону испадања из лиге.

Милановић је вредно радио ових пар месеци, сви смо га прихватили као ненаметљивог човека и тренера ствараоца, стратега на дуге стазе, али се “коцкице једноставно нису сложиле”!

Надамо се да ће рокада на месту тренера бити позитивна шок терапија за наше младе играче и да ће се све стабилизовати до прве полуфиналне утакмице.

За сада нема конкретних имена који се помињу као наследници на клупи, а веома брзо ће се сазнати ко ће бити нови шеф струке Београда. Пратите наш сајт и бићете благовремено обавештени!

ofkbpazar20147

Leave a Reply

Your email address will not be published.