КРАЈЊЕ ЛОШЕ ИЗДАЊЕ БЕОГРАДА НА ПРЕМИЈЕРИ!

ФК ВОЈВОДИНА – ОФК БЕОГРАД 3-0 (2-0)

Нови сад, 10. август. Почетни ударац изведен у 19 часова.

Стадион Карађорђе, гледалаца око 3000.

Време: Пријатно за игру са 24 степена.
Терен: Солидан за игру.
Дресови: ФК Војводина у црвено – белој, а ОФК Београд у плаво – белој комбинацији.

Стрелци: Гаћиновић у 10, Иванић у 25 и Аливодић у 50. минуту.

Делегат: НИКОЛИЋ Ненад
Главни судија: ГРУЈИЋ Данило
Први помоћни судија: ЂУРЂЕВИЋ Далибор
Други помоћни судија: ГАГИЋ Милош
Четврти судија: СТОЈАНОВИЋ Ивица
Први додатни судија: ДИМИТРИЈЕВИЋ Дејан
Други додатни судија: АНЂЕЛКОВИЋ Дејан

Посматрач: СИМИЋ Драган

Жути картони: Антонов и Васиљевић (ОФК Београд).

ФК Војводина (4-5-1): Милинковић – Савић, Радоја, Иванић, Пекарић, Аливодић, Пушкарић, Веселиновић, Гаћиновић, Настић, Полетановић, Бабић. Играли су још: Макарић, Стојановић, Гргић.
Тренер: Зоран Марић

ОФК Београд (4-4-2): Чупић, Василић, Савић, Васиљевић, Антонов, Мицевски, Гајић, Јешић, Палочевић, Дражић, Чаврић. Играли су још: Јовановић, Јанковић и Дуроњић.
Тренер: Дејан Ђурђевић

Разочаравајуће издање нашег тима на отварању сезоне у Новом Саду. Војводина се поигравала са нашим тимом и можемо да “будемо срећни” што смо изгубили са оваквим резултатом!

Надали смо се да ће наши младићи у новој сезони бити уигранији јер су за сезону искуснији, али на нашу жалост, ништа није функционисало. За овакво издање оправдање није просечна старост нашег тима од 20,55 година, а ни забрана регистровања нових играча!

Тренер Ђурђевић је одлучио да се надиграва, што су противници искористили и на врло лаган начин успевали да долазе до нашег гола. Све похвале за жељом за офанзивном тактиком нашег стратега, али једва да смо запретили голу Војводине.

Најбољи покушај је имао Палочевић шутом са дистанце, али је лопта отишла нешто преко гола. Чаврић је својом брзином покушавао да разбије задњу линију противника, покушавао је и Дражић који је правио по који потез превише, али никакве шансе нисмо успели да организујемо. Одбрана Лала нас је често “пецала” у офсајд замке, а наши нападачи, тзв. “лажне деветке”, јер класичних центарфорова нисмо имали, су били доста одсечени од остатка тима.

Навијачи Београда, њих око 90, узалуд су покушавали да својом песмом и кореографијом покрену наш млади тим па су кући отишли разочарани, док присталице домаћег тима расправљају о снази свог тима и да ли је њихова сјајна игра реална, или је томе допринео квалитет наше екипе…

Надамо се да смо извукли неке поуке и да су сада стручном штабу и управи јасни домети нашег тима. Нисмо сигурни да су играчи који су доведени, а нису регистровани, довољни да би наш тим могао да се издигне изнад пуке борбе за опстанак. Прелазни рок још траје, свесни смо да и даље могу да нас напусте понајбољи играчи, али зато управа има још времена да доведе појачања, иако знамо какво нам је финансијско стање! Још су свежи стресови из претходне сезоне када смо једно време били и “фењераши”! Наше издање против Војводине је за велику бригу и стрепњу пред наставак првенства!

У наредном колу дочекујемо суботички Спартак који је у првом колу победио Раднички 1923 минималним резултатом.

ФОТО ИЗВЕШТАЈ – 

DSCN0739

DSCN0742DSCF3446

 

ВИДЕО ИЗВЕШТАЈ –

Leave a Reply

Your email address will not be published.