ХАЈДУК ЛИОН – ОФК БЕОГРАД 2-2 (1-0)

У контролној утакмици против Хајдука са Лиона ремизирали смо резултатом 2-2. Српсколигаш је против нашег комбинованог састава имао до пред сам крај меча предност од 2-0, али су наши играчи некако успели да постигну два гола пред крај меча.

Не можемо неког посебно да издвојимо, осим солидног Аксентијевића и Чоловића, а остали су пружили тек солидне партије. треба барем похвалити темпо који је био све време на високом нивоу. Доста је шкрипало у задњој линији која је била по први пут у том саставу, а млади голман Остојић, који је пун жеље за доказивањем, константно је непотребно излазио у поље па је после једне такве интервенције и кажњен па смо примили јефтин гол.

ФК ХАЈДУК – ОФК БЕОГРАД 2-2 (1-0)

СТРЕЛЦИ: МИСИНИ, ДАБИЋ (ХАЈДУК), ЈЕШИЋ И ЈАНКОВИЋ (ОФК БЕОГРАД).

ПОЧЕТНИ УДАРАЦ ЈЕ ИЗВЕДЕН У 16:30. ГЛЕДАЛАЦА ОКО 70. СУДИЈА ЈЕ БИО ИГОР СТОЈАНОВИЋ.

ФК ХАЈДУК: ВИДАЛИ, ВУКМАНОВИЋ, МИЉКОВИЋ, КОСТАДИНОВИЋ, КРНЕТА, ЈЕРЕМИЋ, МАРЈАНОВИЋ, ФИЛИПОВИЋ, МУРАТОВСКИ, МИСИНИ, ЏУКНИЋ. ИГРАЛИ СУ ЈОШ: ПЕТРОВИЋ, ДАБИЋ, СТАЈИЋ, ПОПОВИЋ, УСИЉАНИН, ЈОЦИЋ И СТАНКОВИЋ.

ОФК БЕОГРАД: ДРАГОЈЕВИЋ, АКСЕНТИЈЕВИЋ, ЧОЛОВИЋ, ОБРАДОВИЋ, ЦАКИЋ, АЛЕМПИЈЕВИЋ, ЦУЦКИЋ, ЗАРУБИЦА, АНДРИЋ, КОВАЧЕВИЋ, С. ЈОВАНОВИЋ. ИГРАЛИ СУ ЈОШ: ОСТОЈИЋ, СРЕДОЈЕВИЋ, ФИЛИПОВИЋ, С. ЈАНКОВИЋ, МИЦЕВСКИ, ЈЕШИЋ, БЕЛИЋ, ПОПАДИЋ И СОКОВИЋ.

CAM03389CAM03391CAM03393CAM03394CAM03401CAM03381

Leave a Reply

Your email address will not be published.