ФК РАДНИЧКИ 1923 – ОФК БЕОГРАД 0-0

Крагујевац, 02. новембар. Почетни ударац изведен у 13:30 часова.

Стадион “Чика Дача”, гледалаца око 400.

Време: Сунчано са 13 степени.
Терен: Солидан за игру.
Дресови: ФК Раднички 1923 у црвеној, а ОФК Београд у плаво-белој комбинацији.

Делегат: ПАЈОВИЋ Слободан
Главни судија: ИЛИЋ Милан
Први помоћни судија: ГАГИЋ Милош
Други помоћни судија: СТОЈАНОВИЋ Ивица
Четврти судија: ПЕТРОВИЋ Оливер
Први додатни судија: МАНОЈЛОВИЋ Далибор
Други додатни судија: ТРАИЛОВИЋ Денис
Посматрач: РАДУЛОВИЋ Драган

Жути картони: Ћулум, Росић (ФК Раднички 1923), Василић, Јовановић, Јанковић и Вуковић (ОФК Београд). Црвени картони: Видић (ФК Раднички 1923) и Цакић (ОФК Београд).

РАДНИЧКИ 1923 (4-5-1): Трифуновић, Крнета, Јашић, Видић, Росић, Бонсу, Тиодоровић (од 68. Видовић), Ћулум, Сотировић ( од 84. Миловановић), Перовић, Арсић (Вушљанин).
Тренер: Нешко Миловановић

ОФК БЕОГРАД (4-5-1): Чупић, Василић (од 46. Аксентијевић), Цакић, Савић, Васиљевић, Здјелар, Јовановић (од 73. Јешић), Палочевић (од 55. Чоловић), Вуковић, Јанковић, Дражић.
Тренер: Дејан Ђурђевић

Једна од најблеђих наших издања ове сезоне, уопште, утакмица која је слика и прилика квалитета нашег фудбала. Нажалост, дајемо такву констатацију јер гледаоци нису имали шта фудбалски да виде! На крају, сваком по бод и “два кромпира” – 0-0!

На стадиону је било тек око 400 гледалаца, “зубато” сунце је сјало током целе утакмице, а поред очајне фудбалске представе, бележимо и гужву на терену када је после кошкања међу играчима, које је настало након гажења Палочевића, док је лежао на земљи, судија Илић из Ћуприје показао црвени картон Видићу и Цакићу па су оба тима наставила утакмицу са 10 играча. Надали смо се да ће се игра након тога мало отворити и да ће бити постигнут неки погодак, али ништа од тога.

Такође је учмалост на терену прекинуо и један домаћи навијач који је го до појаса, из њему знаних разлога, утрчао у терен.

Ми за 90 минута једва да смо припретили домаћој екипи! Једину зрелу шансу је имао Јовановић крајем првог полувремена, али његов шу главом није био довољно убојит. На крају смо имали покушаје са дистанце преко Јешића и Дражића и то би на овој утакмици од нас било све што се тиче покушаја да се дође до гола.

Имали смо пар изнуђених измена. После искључења Цакића, који је на месту левог бека био инстант решење за “пожутелог” Антонова, за ОФК Београд је у шампионату дебитовао Чоловић и имао солидне продоре по боку. На месту десног бека, уместо Василића је ушао Аксентијевић који је имао страшно лоше издање, пре свега због своје летаргије и незалагања! На овом мечу нисмо могли да рачунамо ни на Гајића па су по први пут у тиму заједно играли Јанковић и Палочевић. Ровити Гига Вуковић је био неприметан.

Једини играч који је одскакао од осталих је стандардно голман, Стефан Чупић!

На крају, када се све “подвуче”, морамо бити задовољни бодом, иако је Раднички једна сасвим просечна екипа и тим који је постигао свега два поготка у једанаест мечева! Домаћи су бар показали више жеље за победом! Морамо да наступимо много одлучније већ од следеће утакмице!

Следеће суботе гостујемо у Нишу, а до краја шампионата се не селимо из Београда. Противници су нам Младост из Лучана, Црвена Звезда, Чукарички (куп) и Јагодина.

ФОТО РЕПОРТАЖА –

IMG_4403IMG_4418IMG_4419IMG_4446IMG_4451IMG_4470

“ИЗ МИНУТА У МИНУТ” –

ВИДЕО ИЗВЕШТАЈ –

Leave a Reply

Your email address will not be published.