ОФК Београд – Нови Пазар 3:2 (1:0)

Београд, 31. август. Почетни ударац је изведен у 17 часова.

Стрелци: Јовановић 30, Чаврић 55, Јанковић 83 (ОФК Београд), Русмир 57 и Видаковић у 90 (Нвои Пазар).

Омладински стадион, гледалаца око 450.

Време: Пријатно за игру са 24 степена.
Терен: Добар за игру.
Дресови: ОФК Београд у плаво – белој, а Нови Пазар у тегет комбинацији.

Делегат: ВАВАН Драган
Главни судија: ДИМИТРИЈЕВИЋ Дејан
Први помоћни судија: МИЛУТИНОВИЋ Срђан
Други помоћни судија: СТОЈАНОВИЋ Ивица
Четврти судија: МИНИЋ Милан
Први додатни судија: ОБРАДОВИЋ Срђан
Други додатни судија: ИЛИЋ Милан
Посматрач: ШИПЧИЋ Зоран
Жути картони: Чаврић, Обрадовић, Јовановић, Гајић (ОФК Београд), Кецап, Хаџибулић и Видаковић (Нови Пазар)
ОФК Београд (4-5-1): Чупић, Василић, Савић, Васиљевић, Антонов, Мицевски, Гајић, Дражић, Чаврић, Јовановић и Палочевић. Играли су још: Јанковић, Здјелар и Обрадовић.
Тренер: Дејан Ђурђевић
Нови Пазар (4-5-1): Будаковић, Ђорђевић, Удовичић, Пајовић, Вуковић, Мијић, Рагиповић, Јевтовић, Павловић, Кецап, Хаџибулић. Играли су још: Видаковић, Русмир и Селимовић.
Тренер: Драги Канатларовски
Када све погледамо и сумирамо, сјајан август и почетак сезоне за наш млади тим! Седам освојених бодова и четврто место на табели се свакако мора гледати као успех! На двонедељну паузу одлазимо у сјајном расположењу, а навијачи очекују да се тим, коме су коначно придружени играчи који су нас појачали у прелазном року, још боље уигра!
Једини кикс смо имали против Спартака на Карабурми када смо ремизирали, а пораз у Новом Саду није толико болан колико боли лоше издање целе екипе!
ОФК Београд је, после сјајног првог полувремена и солидног наставка, савладао Нови Пазар са 3-2, головима Јовановића, који је асистирао код остала два поготка, Чаврића и појачања из Олимпијакоса, Марка Јанковића.
Права је штета што Београд не гледа више људи, јер стварно “има шта да се види”, па је тако тек петстотињак гледалаца задовољно отишло својим домовима. Велики ветар у леђа су дали навијачи који су овог пута били смештени на источној трибини, на сектору до своје матичне, јужне. 103. рођендан клуба је протекао у сјајном расположењу и на трибини и на терену!
Нови Пазар се солидно показао, нису дошли спуштеног гарда. Најактивнији је био корпулентни Сеад Хаџибулић који је са нама прошао припреме, мада се истицао и у свађи са саиграчима. Тренер Канатларовски је у другом полувремену извршио измене које су доста тога окренуле у корист противника, а сумњиво досуђени пенал у корист Пазараца је направио велику промену у стању на терену. Ипак, три гола у мрежи противника су била довољна за заслужену победу!
Следи пауза у првенству због репрезентативних утакмица, а тренер Ђурђевић ће моћи да уигра појачања јер нам је коначно скинута забрана регистровања нових играча. Остаје жал јер нас скоро сигурно напушта најбољи стрелац, Александар Чаврић и стиче се утисак да би он ове сезоне тотално играчки експлодирао, а са њим у тиму би овај састав, чини се, могао далеко да догура. Наредну утакмицу играмо у Чачку, против повратника у елиту, екипу Борца!

ФОТО РЕПОРТАЖА –

DSCF3496DSCF3532DSCF3563DSCF3565DSCF3575DSCF3590DSCF3595DSCF3496

Leave a Reply

Your email address will not be published.